„Žalgirio“ arenoje įvyks keturių Eurolygos komandų ikisezoninis turnyras 38

Didysis krepšinis grįžta į „Žalgirio“ areną! Eurolyga paskelbė, kad rugsėjo 12–13 dienomis Kaune įvyks ikisezoninis keturių Eurolygos komandų turnyras.

„Žalgirio“ arenoje vyksiančiame „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ pavadintame turnyre rungtyniaus Eurolygos A licenciją turinčios komandos: Kauno „Žalgiris“, Milano „AX Armani Exchange“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Stambulo „Anadolu Efes“.

Rugsėjo 12 d., šeštadienį, bus žaidžiamos dvejos pusfinalio rungtynės, o rugsėjo 13 d. įvyks mačas dėl trečiosios vietos ir turnyro finalas. Kokios konkrečios poros varžysis pusfinaliuose paaiškės artimiausiu metu.

Bilietų prekybą į turnyrą planuojama pradėti paaiškėjus tiksliems reikalavimams ir rekomendacijoms dėl COVID-19 situacijos Lietuvoje.

Eurolyga taip pat paskelbė, kad dar vienas ikisezoninis turnyras rugsėjo 15–16 d. įvyks Valensijoje. Ten be šeimininkų ekipos rungtyniaus ir Miuncheno „Bayern“, Pirėjo „Olympiacos“ ir Vilerbano ASVEL komandos.

Oficialus Eurolygos sezonas startuos spalio 1 d. Pirmąsias trejas sezono rungtynes žalgiriečiai žais išvykose, todėl „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyras Lietuvos čempionų gerbėjams bus puiki proga tiek išvysti aukščiausio lygio varžovus, tiek susipažinti su atsinaujinusia „Žalgirio“ sudėtimi.

Komentarai

  1. Vycka

    čia vietoj visokių Gloria Cup? visai nieko, kai pagaliau namie

  2. Darius

    Butu labai dziugi naujiena ir Zalgiriui gera proga papildyti biudzeta, bet pilna arena tikrai galime pamirsti, nes juk korona eina per pasauli. Atseit kovokime su ja sededami namie. Milijardus dabar pasidaline imituos liga ir kova su ja. Ypac pasizymes toks kur Zalgiriui skola grazinti pasirupino, svarkelis toks, dabar su kauke vaikstantis gatviu asfaltuotojas, kuri cia dievinate, dabar ivedes spec padeti, del ko Zalgiris praras keliolika kartu daugiau pajamu, negu atgavo to atedusio morda deka. Leis i arena 3000 ir dar atkis ranka buciuoti, kuria ir buciuosite dekodami, atseit isvis jei ne svarkelis, tai ir tu 3000 nebutu. Labai pasiilgau Zalgirio, bet i ta farsa neisiu. Kad su kauke sedet ? Pustuste arena stebeti ? As tame farse nedalyvausiu.

  3. Vycka

    bet gerai, kad netrūksta tokių, kuriems komanda, o ne bambėjimas yra pirmoje vietoje

  4. Darius

    Tai ju bus gal 3000 kokie. Matau jau pradejai uz tai buciuoti plaukuota ranka

  5. Vycka

    ne tavo mados nei kažką kažkam bučiuoti, nei ištisus metus kasdien bet kokia proga bambėti

  6. Kaunas

    Pavyzdis Vasaros lygoje Su Kaukem stebi

  7. Kaunas

    Tai gi nuo Rugsejo neribojamos vietos Bet Manau puiki proga pamatyt bus Daug susidomejusiu Del Zalgirio nors ir apsidrausti Kauke

  8. Darius

    Kauke, jei tave ir apdraudzia, tai nebent psichologiskai, jei tau to reikia. Daugiau kazko gero ji nesuteikia. Atvirksciai, negalima ilga laika kvepuoti per kauke, butina daryti pertraukas ir daznai ta prikvepuota bakteriju veisykla keisti. Kvepuojant per kauke susidaro deguonies deficitas, ikvepiama anglies dvideginio. Turintiems kvepavimo problemu kauke kategoriskai negalima naudoti.

  9. Bus matyt

    Dar viskas paaiskes del situacijos as problemu neturiu as sakau apsidraust nuo viruso ar bus tokiu kurie bus be Kaukes

  10. Negaliu

    Patikėti, tas obolmušis Darius, yra proto bokštas. Ir krepšinį išmano žmogus ir dar pasirodo išmano mediciną, o jau politiką kramto kaip voverė riešutukus. Vaje ???.

  11. heyhey

    beprasmiska su juo diskutuoti , palikit ramybeje , tegu verda savo sultyse. O del turnyro butu idomu nueiti , tik gaila situacija negereja, kaip bus turnyro metu arba kai sezonas prasides , nelebai kas zino. Aisku kaukes apsaugo tik kad neapkosetum seilemis salia esanciu. Todel eiti ar neiti kiekvieno individualus apsisprendimas, toli grazu neprilygsta ranku ar koju buciavimui bl…

  12. Darius

    Test

  13. Darius

    Būtent, ta kaukė apsaugo kitus, tik jei žmogus čiaudo. Bet kažkas nusprendė, kad jas turi nešioti visi, sveiki ir susirgę. Jums patinka, kai jums nurodinėja kažkokie susireikšminę asilai ? Ir jūs nieko nedarot, neprotestuojat, paklūstat kaip avys ? Ir dar sakot, kad nebučiuojat šikės ? Bučiuojat, ir dar kaip bučiuojat. Beveik visi. Nes nei žodžio prieš neištariat. Kai vokiečiai šimtais tūkstančių susirinkę į demonstracihas protestuoja už savo teisę spręsti ir pasirinkti, jūs kaip avys einat su kaukėmis. Nes bijot.

  14. Darius

    Pso vadovas apie kaukių nešiojimą pasakė taip, kad nešioti ant snukio jas reikia iš solidarumo. Kokio ? Su kuo ? Su sergančiais ? Tai gal visi pradėkime su invalidų vežimėliais judėti iš solidarumo su neįgaliaisiais ? Prieš 30 m niekas tarybų valdžios neklausė, priešingai, neleido primesti svetimos valios. Tai kas dabar nutiko, kad visi taip bijo ? Nusiimtu visi tas kaukes ir pažiūrėtume kaip jie mus suvaldytu. Aš pasakiau, niekur su kauke neisiu. Aš sveikas ! Bet kažkoks skystalas atrašo, kad juk čia dėl komandos. Ne dėl komandos, o dėl to, kad minkšti kiaušai. Sėkmės dusinant save avys

  15. Sutuacija negeres

    Kiek matosi kas Dien Maximoi PastoviaI uzsikretimaI Net Meras Sunerimes Del Kauno dramos tetro Chorui

  16. Visas europa

    Jau nesioja kaukes dar pries paskelbent Lietuvoje daugiau zinias klausyk domekis

  17. Tavo valia

    Nei neik ko cia uzsispyres nepanikuok zmonesciaI nenori Gaut Baudu Tai ir nesioja nereikia cia kitu Mokyt

  18. Durneli

    Pasidomėk, Latvijoje jokių antsnukių ir susirgimų žymiai mažiau, skaičiuojant 100 000 žmonių. O Švedija išvis „atleista“ nuo koronapanikos. O pas mus nešioja, nes bijo baudų. Visur, kur įveda antsnukius, deda baudas. Ir kaifuoja sveiki žmonės su antsnukiais kažkur Ispanijos pliažuose, bet kad pasipriešintų, tai tik vokiečiams kol kas šovė tokia idėja. Tai man nedaeina, kas atsitiko šitai tautai, kurios žmonės gulė po tankais, bet sugriovė sovietų sąjungą, o dabar vaikšto kaip vergai bijodami savo pono, kurį patys išrinko juos dulkinti ? Kas jums yra, žmonės, kur jūsų vyriškumas ? Kiek leisite save spausti ?

  19. heyhey

    nagi oplia ir prasidejo nepaklusnumo judejimas, pirmyn chebra varykit i prieki nors viena realu veiksma isspauskit be savo nedalyvavimo varzybose , prisidesiu

  20. Nepanikuok

    Tau tik smerkti Nereikia ziuret kur vienas kitas miestas kur be grieztinimu Tu paziurek pasidomek is kiek saliu reikia izoliuotis

  21. Nedejuok

    Del nedevimos kaukes policijai ikliuves kaunietis baudos dydi aiskinsis teisme

  22. Ir sakau, kad Darius yra profesorius. Ką čia mes, neišprusėliai, galim pasiginčyti su habilituotu asilu, oj, su profesoriumi Dariumi…

  23. Darius

    Duhe, maukis kauke ir i buda

  24. Darius

    Jie neduoda mums gyventi, kvepuoti, draudzia lankyti artimuosius per velykas, uzdraude sporta, nuplauke olimpiada, cempionatai, Lenkijoje seneliams uzdraude dalyvauti anuku vestuvese, uzdraude keliauti, uzdarineja sienas, vaikams, studentams, darzelinukams liepe sedeti namie, seneliams uzdraude priziureti anukus, virs 60 m amziaus sulaukusiems ateiti i ligonines, sugriove sveikatos apsauga, subankrotino verslus. Dar vardint ? Bet yra debilu, kuriems mazai. Jie sako, oi, mus dar per mazai rurina. Avys ir tos jau protestuotu, bet cia net ne avys. Istizeliai. Kol sedit, jie rezga naujus presus. Paspaus kaip Melburne ir po Zalgiriuko. Negalesit net i gatve iseiti, tad megaukites paskutiniais lauko oro gurksniais pro kauke, mulkiai

  25. Darius

    P.S.
    Normaliems nekauketiems fanams pries tai buves komentaras netaikomas

  26. Dariau

    Kokius verslus subankrutavo, dūche tu nachui. Sugebi tik pisti protą prie kompo, norėčiau tavę, priedurnį, sutikti akis į akį, pažiūrėčiau kaip tada giedotum, ligoni tu blet, gaidį. Pisk nachui iš čia, proto ūbage.

  27. AI nu Dariau

    Tu vienintelis megaujies Ka tuo norejaI pasakyt ja tu nevertinaI situacijos tu galvojI kad is galvos sugalvota ir dabar jau sienas reikia uzdaryt nors Eurolygoje butu blogai klubams O kova balandi ir Gerai Kad uzdare sienas Skubejo visI grizt Corona kiek uzsikretimu buvo kaip ir dabar skaiciaI auga nuo liepos vidurio jeI KinaI uznese Virusa Norejai kad per velykas gimines uzkrestu seneliaI esantis rizikos grupeje

  28. Dariau 2

    Galvok ka mastai Olympiada Eurovizija kokia didele Rizika Tokioi Situacijoi nueik I Minesterija ar pas nauseda veryga kad negalejeI per velykas aplankyt

  29. Ohoho

    Kokios aistros čia verda :D šiaip tai Dariau, kad kažkur kaukių nėra dar nereiškia, kad ir mums nereikia jų nešioti. O jei jau toks drąsus tai užsikrėsk specialiai, pažiūrėsim kaip tada kalbėsi.

  30. Darius

    Net jei labai norėčiau, specialiai užsikrėsti būtų labai sunku, nes Lietuvoje šiuo metu yra tik maždaug 400 užsikrėtusių iš 3 000 000 gyventojų. Tai lengviau loterijoje laimėti. O kaukes, koronaisterikai, nešiokit, aš tik už tai, greičiau užsilenksit. Bet jei prakalbot apie kitas šalis, tai žinokit, kad kitose šalyse neištikimas žmonas akmenimis užmėto, o vagims rankas kapoja, tai gal ir mums reikėtų taip elgtis ?

  31. Tai

    Važiuok į Lenkiją, ir apsipirksi ir užsikrėsi

  32. Darius

    važiuoju į Latviją, ten kaukių nereikia. O kad Žalgirio fanai yra bailiai, tai pasimatė per rungtynes su Milanu, kai atvažiavo 20 italų sirgalių ir išsigandę iškart neatėjo 5000 lietuvių.

  33. Dariau 2

    Nu ir vaziuok kad nereikia Latvijoi Tai tuoI reikes nemanau kad visai nenesioja

  34. Darius

    Visai nenesioja, buvau ir maciau. Jokiu kaukiu

  35. Dariau

    Ar tu pats sau neatsibodai? Pasikark, padarytum visų pirma paslaugą sau. Net neįsivaizduoju, kas tau gyvenime nutiko, kad esi susipykęs su visu pasauliu. Jau toks negatyvas visame kame, baisu. Linkiu tau pasveikti, Dariau.

  36. Aha

    Serga depresija turbūt

  37. Darius

    Sveiki, oponentai ir heiteriai, puikus prasidejo savaitgalis, bus 30 karscio, tad megaukites geru oru ir nepamirskite namie kaukiu ! O dar geriau gal niekur neikite ir likite namuose, kaip sakoma. Hey hey, kaip tu manai, jei kas nors paskelbtu ideja prasidejus himnui arenoje nusiimti kaukes, bet vieningai, kiek tokiu butu tarp musu ?

  38. už žalgiri

    heyhey žalia balta heyhey