Krepšinio gerbėjams – atsinaujinusi momentinė loterija „Už Žalgirį!“ 0

Savo gerbėjų ir žaidėjų būrį jau subūrusi momentinė loterija „Už Žalgirį!“ atsinaujino. Rinkoje pasirodė penktoji šios loterijos bilietų serija, su kuria žaidėjai gali laimėti 20 000 Eur sumą.

2015 m. pradėta organizuoti loterija „Už Žalgirį!“ per 5 metus žaidėjams jau atnešė daugiau nei 3 mln. eurų laimėjimų. Taip pat prisidėjo ir prie Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo biudžeto.

Ant pirmųjų „Už Žalgirį!“ bilietų puikavosi Lietuvos krepšinio žvaigždės – tuometiniai žalgiriečiai Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Robertas Javtokas ir buvęs komandos treneris Šarūnas Jasikevičius. Kitas bilietų serijas papildė komandos logotipas ir „Žalgirio“ naudojami grafiniai elementai.

Naujausia, penktoji, serija, pasipuošė labiausiai atpažįstamo krepšinio elemento – oranžinio kamuolio – fragmentu. Tokiu būdu žaisdami momentinę loteriją „Už Žalgirį!“ žaidėjai pajus dar artimesnį ryšį su krepšiniu. Negana to, kaip sporte pergales atneša taiklus rankos judesys metant į krepšį, taip ir loterijoje – norintis laimėti loterijoje žaidėjas laimėjimai priklauso nuo taiklios rankos, renkantis laimingus bilietus.

Kartu su nauja bilietų serija, „Už Žalgirį!“ žaidėjai ir vėl galės laimėti didįjį šios loterijos prizą – 20 000 eurų. Ankstesnis 20 000 eurų prizas atiteko dideliam „Žalgirio“ gerbėjui, Ramūnui iš Radviliškio. Laimėtojas juokėsi, kad pirmą kartą žaidė loteriją už „Už Žalgirį!“ ir iškart „pataikė“ taiklų metimą.

Loteriją organizuojanti UAB „Euloto“ ir „Žalgirio“ krepšinio klubas 2019–2020 m. krepšinio sezono pradžioje savo gerbėjams tai pat pristatė krepšinio pasaulyje inovatyvų sprendimą – momentinę e-loteriją „Už Žalgirį!“. Ši pramoga piniginius laimėjimus iki 20 000 eurų savo žaidėjams gali atnešti jiems patogioje vietoje ir patogiu laiku. Tai gali būti ir krepšinio varžybų pertraukėlė, jas stebint „Žalgirio“ arenoje ar namuose prie televizoriaus ekrano.

Dar viena naujiena, kuri netrukus pasieks krepšinio sirgalius yra ta, jog apsilankę fizinėse oficialios „Žalgirio“ atributikos pardavėjo Zalgirisshop.lt parduotuvėse, galėsi įsigyti ir momentinės loterijos „Už Žalgirį!“ bilietų, taip ne tik nusipirkdami mylimos komandos suvenyrų ar aprangos, bet ir turėdami galimybę laimėti net 20 000 eurų!

Sėkmę momentinėje e-loterijoje „Už Žalgirį!“ galite išbandyti paspaudę čia, o momentinės loterijos bilietus galima įsigyti bilietų platinimo vietose.

Komentarai