Kauno „Žalgiris“ pratęsė bendradarbiavimą su ilgamete klubo partnere AB „Aksa“ 1

Kauno „Žalgirio“ partnerių gretose ir toliau bus matomas sirgaliams jau puikiai pažįstamas surenkamų gelžbetonio konstrukcijų gamintojo AB „Aksa“ vardas. AB „Aksa“ ir toliau bendradarbiaus su Lietuvos čempionų komanda, su kuria draugystė tęsiasi jau eilę metų.

AB „Aksa“ – 100 proc. lietuviško kapitalo įmonė, dirbanti ne tik dėl skaičių, bet ir dėl visos Lietuvos gerovės. Įmonė yra didžiausius mokesčius sumokančių sąrašuose, o nuo 2014 m. įmonė savo veiklą vykdo ir Visagine, aktyviai  prisidėdama prie Visagino  bendruomenės socialinių projektų, sporto bei sveikatingumo stiprinimo.

Lietuvoje patirtimi su šiais „Žalgirio“ partneriais gali konkuruoti reta įmonė – AB „Aksa“ dirba jau daugiau nei 50 metų ir yra tikri savo srities profesionalai. Įmonė pasižymi per daugelį metų ištobulintais ir „Lean“ metodais grindžiamais procesais, o pastaraisiais metais iniciatyvos laisve ir lyderyste grįsta įmonės veikla daugeliu atžvilgių leido įsitvirtinti rinkos viršūnėje.

Sėkmingai besiklostantis verslas leidžia gelžbetonio gamybos įmonei aktyviai dalyvauti socialinėje visuomeninėje veikloje. Be to, kad įmonė yra ilgametė ir viena ištikimiausių Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos rėmėjų, taip pat kiekvienais metais prisideda prie keliolikos kitų socialinių ir sportinių projektų – tarp jų ir prie „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos rėmimo.

„Nuo pat pirmųjų metų didžiuojamės dirbdami su „Žalgiriu“ ir tas nesikeičia. Jaučiame ryšį su šiuo klubu ir jo sirgaliais, o tai sukuria išliekamą vertę Kaune ir visoje šalyje. Smagu ir tai, kad mūsų prekinis ženklas taip pat yra matomas plačiai auditorijai, o bendradarbiavimas yra naudingas visiems“, – kalbėjo AB „Aksa“ vadovas Mindaugas Plūkas.

Šios įmonės vadovai bei darbuotojai yra nuolat sutinkami ne tik „Žalgirio“ arenoje, bet ir įvairiuose Europos miestuose, į kuriuos nukeliauja paskui komandą.

Pasauliui susidūrus su COVID-19 pandemija stipriai nukentėjo tiek verslas, tiek sporto komandos, todėl „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas džiaugėsi klubo neapleidžiančiais partneriais.

„Jau ne kartą minėjome, kad esame dėkingi partneriams, kurie net ir tokioje situacijoje lieka kartu su mumis ir į priekį žengia koja kojon. Vertiname visus savo partnerius, bet toks ilgametis bendradarbiavimas su AB „Aksa“ yra fantastinis pavyzdys. Labai džiaugiamės toliau tęsiamu bendradarbiavimu“, – teigė „Žalgirio“ direktorius.

AB „Aksa“ yra ir Kauno „Žalgirio“ pirmųjų šio sezono Eurolygos namų rungtynių pagrindinė rėmėja. Spalio 15 d., ketvirtadienį, kauniečiai „Žalgirio“ arenoje priims Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.

  1. 709

    Gaila kad tik seni remejai lieka, o nauju neatsiranda.

Komentarai uždaryti