„Žalgirio“ licencinių produktų šeimą papildė „Kamado Bono“ kepsninė 0

Kauno „Žalgirio“ licencinių produktų krepšelį papildė dar viena nauja prekė. Nuo šiol „Žalgirio“ sirgaliai ir grilio mėgėjai turi galimybę įsigyti „Kamado Bono Žalgiris Edition“ kepsninę.

Tarpinis variantas tarp „Bono Media“ ir „Grande“ modelių išsiskiria žalia spalva ir yra pažymėtas vardiniais „Žalgirio“ įspaudais.

„Mes sukūrėme jam žalią kūną. Nepaprastą, o tokį, kuriame gyvena siela – legendinė, garsi ir galinga, nes jai už nugaros alsuoja ištikima akiai neaprėpiama žalia armija. Ši kepsninė pažymėta nenuplaunamu istorinės krepšinio komandos ženklu, yra artima ir sava, kaip tikras draugas. Skirta ištikimiems ir krepšinį mėgstantiems griliuotojams“, – savo naują gaminį pristato prekinis ženklas „Kamado Bono“.

Šį naują produktą įsigiję pirkėjai gaus keramikinę kepsninę su gausia komplektacija, kurią sudaro: kepsninė su stovu, šoniniai padėklai su kabliukais, inovatyvią stiklo pluošto tarpinę, dviejų zonų kepimo sistema, du pusiniai deflektoriai, puodo/kazano laikiklis, keramikiisį vištos stovas, pelenų valymo įrankis, kepsninės dangalas ir „Bono BBQ“ gidas su 55 receptais.

Visus metus nuo kepsninės įsigijimo jai galioja „Bono Care“ apsauga, kuri apima tokius atvejus kaip kepsninės vagystė ar kepsninės sugadinimas, dūžis dėl stichinių nelaimių ar kito staigaus ir nenumatyto įvykio.

Kaip ir jau anksčiau išleisti įvairūs „Žalgirio“ vardo licenciniai produktai, kiekviena parduota kepsninė papildys ir „Žalgirio“ biudžetą.

„Nuolat ieškome būdų kaip stiprinti komandą ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir už jos ribų. Vienas tokių būdų – įvairūs projektai su partneriais ir nauji „Žalgirio“ vardo produktai. Neabejoju, kad tarp „Žalgirio“ sirgalių yra daug grilio mėgėjų, kurie įsigydami šia kepsninę prisidės ir prie komandos biudžeto“, – pabrėžė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Naujųjų „Kamado Bono Žalgiris Edition“ kepsninių kiekis yra ribotas, o jų įsigyti galima www.zalgirisshop.lt, www.kamadobono.lt, www.avitela.lt, www.pigu.lt, www.senukai.lt, www.varle.lt arba www.elektromarkt.lt.

Komentarai