Toliau tęsis „Ramirent“ įmonės ir „Žalgirio“ partnerystė 12

2017-aisiais Kauno „Žalgirio“ partnerių ratą papildžiusi statybinės įrangos nuomos bendrovė „Ramirent“ su Lietuvos čempionais bendradarbiaus ir visą 2020–2021 m. sezoną.

Rinkos lyderiai Lietuvoje savo klientams siūlo platų, aukštos kokybės ir itin patikimą įrangos nuomos asortimentą, o savo veiklą vykdo devyniose Šiaurės, Centrinės ir Rytų Europos šalyse.

Trečiai pagal dydį įrangos nuomos kompanijai pasaulyje „Loxam Group“ priklausanti įmonė pastaraisiais metais neatsiejama nuo „Žalgirio“ rungtynių – „RAMIRENT Premium klubas“ per kiekvieną mačą „Žalgirio“ arenoje sirgalius bei partnerius džiugina išskirtine poilsio erdve.

Daugiau nei 3000 darbuotojų ir 300 klientų aptarnavimo centrų turintys „Žalgirio“ partneriai savo darbuotojams taip pat nuolat suteikia galimybę stebėti rungtynes gyvai Nemuno saloje.

Įsimintina įmonės ir „Žalgirio“ partneryste džiaugėsi ir „Ramirent“ vadovas Eligijus Baikauskas, išskyręs jam kylančias asociacijas.

„Šis bendradarbiavimas man visada asocijuojasi su lyderyste šalyje, profesionalumu, troškimu nugalėti, komandiniu darbu, socialine atsakomybe ir emocija. Būtent dėl šių dalykų mes kartu kuriame ateitį ir remiame Lietuvos sportą. Kartu su „Žalgiriu“ padedame į aukštesnį lygi kilti ir kitoms Lietuvos komandoms“, – tikino E.Baikauskas.

Įmonės vadovo žodžius patvirtina ir patys už save kalbantys poelgiai – „Ramirent“ yra patikimas komandos partneris, nuo pat pirmųjų draugystės metų prisidedantis ir prie „One Team“ projekto įgyvendinimo, kuris nuolat įvertinamas Eurolygoje.

Komentarai

  1. 709

    Malonu kad lieka senieji remejai,bet noretusi ir nauju remeju. Si sezona ziurovai silpai pades,o kamandai gyvuoti tai reikia!

  2. Darius

    Reikia džiaugtis, kad yra rėmėjų, nes ir jiems nėra geriausi laikai. Visa viltis, kad nauja valdžia nustos valdyti draudimais, nes ekonomikai bus šakės.

  3. heyhey

    Motiejuno pasiulymas valdziai del nauju taisykliu tikrai adekvatus , galetu dar ir meras svarkeliui paskambinti , ivedus tokius atstumus tikrai zmogui butu daugiau nei 10 m2 . Bet itariu kiaušingalvis bus neperkalbamas.

  4. Darius

    Rungtynės be sirgalių – ne rungtynės. Klubas turi duoti vyriausybę į teismą dėl neadekvačių draudimų ir pajamų praradimo. Tegu moksliškai paaiškina, kodėl draudžiama žiūrovams ateiti į rungtynes, jei yra įvykdomos visos nustatytos apsaugos priemonės ? Įvedė kaukes, žmonės ateina su kaukėm. Reikalauja atstumų – įvykdyta su kaupu. Pamatuojama temperatūra ir nei vienas sergantis neįleidžiamas. Tai ko jie dar nori ? Kad mes pirktume bilietus, bet neitume ? Toks pasiūlymas nuskambėjo iš kiaušingalvio siaurapročio. Pirkit ir neikit. tai tegu jis dirba, bet algos neima, bet juk net pasididino. Į teismą sukas duot

  5. heyhey

    nu va 300 zmoniu ileis , be valciu , jokios diferencijacijos ar arena 15000 ar kokia palapine kur telpa 500 , sakyciau viskas dzin kadangi eina opozicijon , bet kad visa laika taip buvo

  6. Darius

    Įleis tik 2% žiūrovų arba 50 kattų mažiau, negu telpa. Ir kur dabar tie puspročiai, kurie su užsidegimu švarkeliui šikną laižė ? Dar palaižykit. A, tiesa, neišeis, nes, vergams šiknalaižiams kaukes gi uždėjo.

  7. 300

    Bent jau tiek Bet ir palaikymas nebus Toks kaip 5000

  8. Kaunas

    Kaune fiksuojama prastejanti situacija per savaite gerokai isaugo uzsikretimu Covid19 daugiausia serga jauni

  9. Darius

    besimptome forma serga ? Žmonės, nesidarykite testų, jiems reikalingi skaičiai. per tuos durnius, kur darosi testus, mums įvedė karantiną, uždarė areną, įvedė registracijas norint pavalgyti bare, kaukes užmovė lauke būnant. NESIDARYKITE TESTŲ

  10. Dariau 2

    Kam reikia darosI nei jiems reikia nei ka daugiau skaityk kur Kas uzsikrecia paziurek Europoje ir nera gera situacija Ryt Prancuzijoi iveda Karantina

  11. Darius

    Ką tu čia pezalioji, tai vargu ar pats supranti. Sėkmės