#60SecondsWithZalgiris. Gyvūnus mylintis A.Rubitas ir ankstyvas pirmas pasimatymas 0

#60SecondsWithZalgiris rubrikos ketvirtajame epizode „Žalgiris TV“ komanda siūlo iš arčiau susipažinti su labiausiai patyrusiu šio sezono Kauno „Žalgirio“ legionieriumi Augustine‘u Rubitu.

Kaip jau įprasta, šioje rubrikoje aukštaūgis per 60 sekundžių atsakinėjo į įvairius „Žalgiris TV“ parengtus klausimus, kurie atskleidė krepšinio aikštelėje nematomą amerikiečio pusę.

Per trumpą laiką tapo aišku, kad šį žalgirietį itin traukia gyvūnai. Krepšininkas pripažino, kad jei nebūtų tapęs profesionalu, veikiausiai dirbtų darbą susijusį su gyvūnais. 31-erių žaidėjas taip pat atskleidė mėgstamiausią savo šunų veislę bei egzotinį gyvūną, kurį augintų savo namuose.

„Žalgirio“ arenoje A.Rubitas turėjo įsivaizduoti galįs keliauti laiku bei išsirinkti jį dominantį laikmetį, kurį norėtų aplankyti.

24-uoju numeriu pažymėtų „Žalgirio“ marškinėlių savininko veide šypseną išspaudė klausimas apie pirmą pasimatymą. Pasirodo, šis buvo gana anksti.

„Manau, kad tada man buvo šešeri. Tai nebuvo pasimatymas kažkur einant, bet tikrai turėjau pasimatymą su kaimyne – mes kartu pietaudavome ir panašiai“, – prisiminimais iš vaikystės dalinosi ekipos narys.

Visi šie ir kiti klausimai bei krepšininko atsakymai jūsų laukia naujausiame „Žalgiris TV“ rubrikos #60SecondsWithZalgiris epizode.

Komentarai