Prekyboje pasirodė Kauno „Žalgirio“ 2021 metų kalendorius! 0

Kaip ir kasmet, artėjant gražiausioms metų šventėms, Kauno „Žalgirio“ sirgaliai dovanomis pasirūpinti gali internete „Žalgirisshop.lt“ arba užsukę į fizines „Žalgirio“ atributikos parduotuves.

Kauno „Žalgiris“ ir vėl užtikrino, kad Lietuvos čempionų sirgaliai lentynose rastų ir vieną populiariausių kalėdinių prekių – artėjančių metų kalendorių.

Naujasis 2021-ųjų kalendorius prasideda nuo 2020-ųjų gruodžio ir baigiasi 2022-ųjų sausį. Kiekvieną kalendoriaus mėnesį papuošė vis kitas iš 14 „Žalgirio“ krepšininkų.

Sirgaliai galės rinktis trijų tipų artėjančių metų kalendorius – pakabinamą didelį, trijų dalių sieninį ir nedidelį stalinį. Kalendoriai kaip ir praėjusiais metais kainuos nuo 7 iki 11 Eur, priklausomai nuo kalendoriaus tipo.

Prekyboje taip pat pasirodė ir kolekcinės 2020–2021 m. sezono „Žalgirio“ kortelės, kurių rinkinį sudaro 18 skirtingų kortelių.

Tiek internetinėje parduotuvėje, tiek ir oficialiose „Zalgirisshop.lt“ parduotuvėse galima rasti dovanų nuo išskirtinio dizaino rašiklių, užrašų knygelių ar kosmetikos priemonių iki šalikų ir marškinėlių, o nemažą dalį prekių galima įsigyti su nuolaidomis.

Apsiperkant šventiniu laikotarpiu galima gauti ir puikių dovanų – perkant bet kurį „Žalgirio“ bliuzoną, dovanų bus pridėta gertuvė, o renkantis „Žalgirio“ sportinę aprangą, dovanų gausite kaklaskarę.

Šiemet duris atvėrė pirmoji „Žalgirisshop.lt“ parduotuvė Vilniuje, įsikūrusi Rinktinės g. 16, o  Kaune ir toliau galima apsipirkti trijose vietose – S.Daukanto g. 8, prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“ (Karaliaus Mindaugo pr. 49) bei Pramonės pr. 4E.

Komentarai