„Žalgiris“ pristato: energijai ir imunitetui stiprinti skirti maisto papildai 0

Tiek krepšininkams, tiek jų gerbėjams šiuo metu kaip niekada svarbu rūpintis savo sveikata. Atsižvelgusi į tai lietuviškų maisto papildų gamintoja „Aconitum“, bendradarbiaudama su Kauno „Žalgiriu“, pristato aktyvaus vyro energijai ir imunitetui skirtus maisto papildus „totalPOWER Man + Žalgiris“.

UAB „Aconitum“ kuria ir gamina inovatyvius, aukščiausios kokybės receptinius ir nereceptinius vaistus bei maisto papildus nuo 1999 metų. Ši įmonė – viena iš Lietuvos maisto papildų lyderių. Vartotojų įvertinimą ir pasitikėjimą pelnė išlaikydama atsakingą požiūrį į gaminamus produktus: nuolat tobulina preparatų sudėtis ir diegia naujausias technologijas gamyboje.

„Labai gera bendradarbiauti su legendine Kauno komanda, juk mūsų gamybinė bazė taip pat yra Kaune. Džiaugiuosi, kad „totalPOWER man + Žalgiris“ galima įsigyti jau dabar – tegul tai tampa puikia dovana kiekvieno aistruolio neblėstančiai energijai ir tokiam reikalingam imunitetui“, – sako UAB „Aconitum“ generalinė direktorė Rima Balanaškienė.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkus ilgo sezono kovoms ruošiantis fizinio parengimo treneris Sigitas Kavaliauskas pritaria, kad maisto papildai yra neatsiejami nuo aktyvaus sporto.

„Džiugu, kad pasiūloje atsiranda ir kokybiškų lietuvių gamintojų produktų. Aktyviai sportuojantiems maisto papildai suteikia papildomos energijos, kurios kartais taip trūksta žiemą. „Žalgirio“ krepšininkai papildus vartoja po kiekvienos treniruotės. Tai yra savaime suprantama jų kasdienybės dalis“, – teigia „Žalgirio“ fizinio rengimo treneris.

„totalPOWER man + Žalgiris“ sudėtyje yra net 23 aktyviosios medžiagos, tarp jų rekomenduojama paros norma vitamino C, cinko, seleno, vario, geležies ir kitų medžiagų būtinų mūsų imuninės sistemos palaikymui.

Šis maisto papildas puikiai tinka intensyviai gyvenantiems vyrams. Energiją ir normalią protinę veiklą palaikyti padeda sudėtyje esantis juodasis eleuterokokas; raumenų funkciją – magnis, o normalią nervų sistemos veiklą – vitaminai B6 ir B12.

Puikiai kalėdinėms dovanoms tinkančių „totalPOWER man + Žalgiris“ maisto papildų galima rasti Žalgirisshop.lt ir Aconitum.lt elektroninėse parduotuvėse.

Komentarai