Pergalingas M.Grigonio metimas – gražiausias Eurolygos turo momentas (VIDEO) 1

Krepsinis.lt

Vieną svarbiausių karjeros metimų pataikęs Kauno „Žalgirio“ herojus Marius Grigonis sukūrė gražiausią Eurolygos savaitės epizodą. Pergalingas „Žalgirio“ lyderio metimas į Miuncheno „Bayern“ krepšį išrinktas gražiausiu 16-ojo turo momentu.

Tarp trijų gražiausių savaitės epizodų – ir dar vienas Kauno ekipos išpuolis. Trečią vietą užėmė Joffrey Lauvergne dėjimas ore pagavus Nigelio Hayeso perduotą kamuolį.

Antroje vietoje liko įspūdingas Sergio Llullo metimas iš savo aikštės pusės.

Į gražiausių epizodų dešimtuką pateko ir „Bayern“ aukštaūgio Jaleno Reynoldso blokas Lukui Lekavičiui – šis momentas užėmė septintąją vietą.

Beje, M. Grigonis šią savaitę buvo ir vienas rezultatyviausių Eurolygos krepšininkų. Su 22 taškais jis nusileido tik Shane‘ui Larkinui (23), K.C. Riversui (23), Mike‘ui Jamesui (31) bei Nemanja Nedovičiui (39).

Net 45 naudingumo balus surinkęs N.Nedovičius šią savaitę buvo naudingiausias, bet dėl Atėnų „Panathinaikos“ pralaimėjimo turo MVP titulas atiteko 37 naudingumo balus surinkusiam S.Larkinui.

Komentarai

  1. ???

    Na, Marius ir jo pergalę atnešęs metimas – be komentarų… Atrodė, per tas 4 sekundes širdis sustos… Bravo Mariui ir komandai! Jaukių žiemos švenčių visiems.