„Žalgirio“ pergalių serija nutrūko Maskvoje 17

Eurolygos 19-ojo turo rungtynėse nutrūko Kauno „Žalgirio“ šešių iš eilės laimėtų rungtynių serija. Martino Schillerio auklėtiniai Maskvoje rezultatu 73:83 (11:18, 21:27, 20:15, 21:23) nusileido Maskvos CSKA komandai.

Dvikovos pradžioje žalgiriečiai pralaimėjo atkarpą 0:8. Į tai tolimais metimais atsakė Artūras Milaknis ir Nigelas Hayesas, o Thomasas Walkupas surinko penkis taškus iš eilės – 11:12. Vis tik, kėlinio pabaigą geriau vėl sužaidė CSKA ir kauniečiai atsiliko 11:18.

Antrojo ketvirčio pradžioje vieną baudos metimą realizavo Martinas Gebenas, sudėtingus du taškus pelnė N.Hayesas, du taškus pridėjo Joffrey Lauvergne, tačiau deficitas išaugo iki dviženklio –  16:27. Dvitaškį pataikė Lukas Lekavičius, Marius Grigonis surinko penkis taškus iš eilės, vidutinio nuotolio metimą realizavo T.Walkupas, o Paulius Jankūnas pataikė du baudų metimus – 27:36. M.Grigonis pasižymėjo dviem taškais su pražanga, prasiveržimu varžovų gynybą perskrodė T.Walkupas, bet priartėti nepavyko – 32:45.

Po pertraukos dvitaškį pelnė A.Milaknis, penkis taškus iš eilės pelnė T.Walkupas, iš toli pataikė M.Grigonis, o Augustine‘as Rubitas pridėjo keturis taškus – 46:56. Keturis taškus kėlinio pabaigoje pelnė L.Lekavičius, o Rokas Jokubaitis du – 52:60.

Po N.Hayeso ir L.Lekavičius taškų komandas ketvirtojo kėlinio pradžioje skyrė vos 3 taškai, tačiau varžovai vėl atsiplėšė – 57:68. Iš viršaus įdėjo J.Lauvergne, M.Grigonis surinko penkis taškus iš eilės, o tritaškį pataikė ir L.Lekavičius – 67:75. Rungtynių pabaigoje po tris taškus dar pelnė R.Jokubaitis ir N.Hayesas, tačiau teko pripažinti varžovų pranašumą – 73:83.

„Žalgiris“: M.Grigonis 16, T.Walkupas 14 (5 rez. perd.), L.Lekavičius 11 (4 rez. perd.), N.Hayesas 11, R.Jokubaitis 5, A.Milaknis 5, A.Rubitas 4 (7 atk. kam.), J.Lauvergne 4 (5 atk. kam.), P.Jankūnas 2 (5 atk. kam.), M.Gebenas 1.

CSKA: M.Jamesas 21 (5 rez. perd.), T.Shengelia 18 (7 atk. kam.), D.Hilliardas 17, J.Voigtmannas 11, N.Milutinovas 10 (14 atk. kam.).

Komentarai

  1. ???

    Sėkmingos viešnagės mūsų mylimai komandai Rusijoje. Kad ir kaip žalgiriečiams susiklostytų abejos rungtynės, lauksime visų laimingai sugrįžtančių, svarbiausia – be traumų ir virusų.

  2. Zalgiris

    Oi cia daug kas tikejosi sausio 13 istorine pergale nuo nuo pirmu minuciu jau skirste Kamuolius Milotinoviciui jau 13 kamuoliu nusieme patys ir nesusimete is geru progu zalgiris

  3. opa

    dvepos jausmas, bet nesutriuskino . aciu nors uz tai

  4. 709

    Nenukabinam nosies bus dar pergaliu.Siandien tiesiog truputi nesiklijavo zaidimas.

  5. Hyper

    Matesi kad nelabai ir norim laimet…. „nesilupo“ kaip uz tevyne prie Jasikeviciaus… o tu tarpu CSKA labai norejo laimeti ir laimejo

  6. Grigonis

    Su Cska reikia suzaistI tobulai to nepadareme

  7. Hyper 2

    Nesitikciau kad nenorejo pirmus du kelynius gal ir truko energyjos viska atspindi Neatkovoti kamuoliai daug kur nepataikem demesys Lauvergne isjungtas sunku buvo pries Milotinova netruko net Clayburno Hacketo

  8. Cska arenoje

    Kiek bezaisim Nelaimesim

  9. Darius

    Siandien laimejo stipresne, geriau paruosta ir labiau norejusi pergales komanda. Kas yra sausio 13 vyresnei kartai daugelis zalgirieciu nelabai ir supranta. Nesilupo. Lenta sitaip gauti tai nepaaiskinama.

  10. Penktadieni

    Bayern 82-80 zenit pralose Tai bus pavarge

  11. Lupsis

    Nu kur tu ten Su Milotinovu Lupsis 14 kamuoliu nusieme ir siaip Kamuoliu atsokusiu nepasiemem na Bent Jau Schilleris pasidziauge 3 keliniu Grizom I kova iki -3 Bet pora klaidu ir vel prie +10 Siendien pagaliau blykstelejo Walkupas

  12. 4 kelini

    Perlaike Lekaviciu su jokubaiciu

  13. Maskva

    Nemaloni viesnage Maskvoje iki Zalgirio neatejusI zinute ir atimtas pagrindinis ginklas

  14. heyhey

    matyt reikia sitai komandai tureti ir tokiu rungtyniu kad neuzriestu nosies, as dar gyvenu praejusios pergaliu serijos dziaugsmais ir linkiu susirasti daugiau noro stumdytis su zenitu

  15. Su zenitu

    Manau galima per prieki zaist Tikimes geresniu runktyniu Lauvergne Neduot GudaiciuI dominuos kaip su Pao Bayern

  16. 15min

    Nepavydetina zalgirio situacija vercia ieskoti sprendimu siulys trumpintI LKL sezona

  17. Tomas12

    Taip grigonis reikia zaist ir nekrest nesamoniu.