Dviguba savaitė Eurolygoje „Žalgiriui“ baigėsi nesėkme Vitorijoje 18

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė nesėkmingai. Martino Schillerio vadovaujama komanda išvykoje rezultatu 68:81 (20:21, 16:24, 12:16, 20:20) nusileido Vitorijos „Baskonia“ ekipai.

„Žalgiris“ dvikovą pradėjo taikliais Nigelo Hayeso, Mariaus Grigonio ir Thomaso Walkupo tritaškiais bei keturiais Joffrey Lauvergne taškais – 13:9. Penkis taškus iš eilės pridėjo T.Walkupas, tačiau kauniečiai pirmą kartą turėjo vytis varžovus – 18:19. Du taškus iš po krepšio dar pelnė Augustine‘as Rubitas, tačiau po pirmojo kėlinio žalgiriečiai turėjo vieno taško deficitą – 20:21.

Antrame ketvirtyje pirmuosius keturis komandos taškus surinko Martinas Gebenas, tačiau deficitas dar labiau išaugo – 24:34. Sudėtingą metimą puskabliu pataikė J.Lauvergne, iš toli du kartus paeiliui pataikė Artūras Milaknis, o kėlinuką keturiais taškais iš eilės užbaigė T.Walkupas – 36:45.

Po pertraukos keturis taškus surinko J.Lauvergne, o po dvitaškį pridėjo M.Grigonis ir N.Hayesas – 44:56. Du taškus pelnė Lukas Lekavičius, o Paulius Jankūnas sumetė abu baudų metimus – 48:61.

Dvitaškiu paskutinį ketvirtį pradėjo J.Lauvergne, devynis taškus iš eilės surinko M.Grigonis, o pirmuosius savo taškus pelnė ir Rokas Jokubaitis – 61:70. Dviem taškais pasižymėjo N.Hayesas, tritaškį per rankas smeigė M.Grigonis, o kamuolį perėmęs T.Walkupas sumažino atsilikimą – 68:74. Deja, tačiau paskutinę rungtynių atkarpą vėl geriau sužaidė varžovai ir kauniečiams teko pripažinti pralaimėjimą rezultatu 68:81.

„Žalgiris“: M.Grigonis 17, T.Walkupas 14 (4 rez. perd., 4 per. kam.), J.Lauvergne 12 (9 atk. kam., 4 rez. perd.), N.Hayesas 7, A.Milaknis 6, M.Gebenas 4, P.Jankūnas 2, L.Lekavičius 2, A.Rubitas 2, R.Jokubaitis 2.

„Baskonia“: P.Henry 19 (4 rez. perd.), A.Petersas 15 (7 atk. kam., 5 rez. perd.), L.Vildoza 14 (5 per. kam.), T.Jekiri 10 (7 atk. kam.).

Komentarai

  1. opa

    nu ka suvare mus sendien

  2. 709

    Viena pergale dviguboj savaitej gerai,bet siandien ne musu diena buvo.

  3. Avies galva

    Žaidė šiandien kaip musmirių prisivalgę..baisiau negu baisu. Ką Lekavičius gero kada nuveikė,jau prisiminti nebeįmanoma. Na, tikėkimės kad čia atsitiktinumas, gal nuovargis, bet ir tie turėjo būti pavargę..gaila.

  4. Avies galva

    Prie tokio tvarkaraščio reikia aukoti lkl. Leist jaunimą, tegul gausim nuo Utenos kad ir 20, be skirtumo. Kitaip neliks jėgų su serbais žaist.

  5. s

    aciu mariui uz grazu episoda, o siaip tai tikrai ne musu diena buvo, kazkokie perdege po rungtyniu su valencija, labai negerai kad bayern laimejo siandien..

  6. Sharas 112

    Viskas gerai krepsinis yra toks kad arba tavo diena arba ne tavo diena visad taip yra,gali buti geriausias bet buna kad tiesiog ne tavo diena… tie kurie tik smerkti sugeba nesupranta kas yra sportas…

  7. A G

    suleris nepagavo minties iki rugtyniu pabaigos….idomu? siaip tai turetu but kaip su ryto kairiu, viso gero berniuk….

  8. 20 klaidu

    Neatpazistami nustebines zalgirio portretas vitorijoje

  9. Zalguris

    Schillerio izvalga su Tokiu skaiciumi laimeti sudetinga

  10. Zalguris

    Tai kad ir Schilleris ilgai Perlaike Lekaviciu Gebena kol buvo aiksteleje jokubaitis rubitas nieks ne pagerejo

  11. Zalguris

    Apmaudu bent 4 kelini kovojo iki galo krepsInis bek ir mesk norejosi 14 pergaliu su Zvezda pasiemam pergale toliau barca Real

  12. Schilleris

    Ar prtartumete kad zalgiris atrode labiau pavarges neI baskonia? Taip tikrai jautesi sutikciau

  13. Supanciojo

    Lekaviaus galvosI vaiko gymimas

  14. Klaidose

    Zaliai balti primine savo paties seseli vietoi iprastos energijos greicio bei tikslaus dalinimosi kamuoliu penktadienio vakara isvydome pasyvu klaidose paskendusI bei primityvu ju zaidima

  15. Petras

    Sveiki! Nebukime tokie pikti ir mylekime savo komanda net jei kartais ir nesiseka! Bukime verti Zalgirio fanu vardo!

  16. Darius

    Nepamirskit, kad is 2 tungtyniu isvykoje pasiekta 1 pergale, tai ko daugiau noreti ? Juk ne pries autsaiderius zaide. Vakar, matyt, buvo juoda diena, puse komandos zaideju nesuzaide.

  17. Aha

    Nu po tokiu rungtyniu vienas toks buves Zalgirio treneris pasakytu – laimejo tie, kurie labiau norejo ir buvo alkanesni. Atrode, kad Zalgiriukas pasijaute labai geri po Valencios ir buvo nuleisti ant zemes. Ypac truko mastymo aikstelej. Be to, tokiose rungtynese noretusi, kad labiau jaustusi trenerio ranka. Komanda atrode nemotyvuota ir neparuosta rungtynems. Abydna del pralaimejimo, bet dar abydniau del paties zaidimo. Beje, jau kelintos rungtynes ziauriai nervina Jokubaicio gynyba. Reiktu turbut vaikiui sugrizt back to basics – svarbiausia apsigint ir nepridaryt durnu klaidu, nes, atrodo, kad per daug isimylejo puolima ir per daznai pameta koncentracija gynyboj.

  18. Labiau

    Galvas pamete be minties