#MyStartingFive. Suklusti verčiantys T.Walkupo pasirinkimai 0

„Žalgiris TV“ komanda pristato dar vieną šiame sezone startavusios rubrikos #MyStartingFive epizodą. Ketvirtuoju rubrikos dalyviu tapo Thomasas Walkupas.

Kaip ir Rokas Jokubaitis, Marius Grigonis ar Paulius Jankūnas, amerikietis turėjo įvardinti savo startinį penketą iš tų žaidėjų, su kuriais jam teko žaisti arba kartu, arba prieš juos.

Nuo 2018-ųjų žaliai baltus Lietuvos čempionų marškinėlius vilkintis 28-erių gynėjas į savo penketuką įtraukė ne tik „Žalgirio“ sirgaliams puikiai žinomus žaidėjus, tačiau ir tokius vardus, apie kuriuos girdėjęs gali būti tik retas krepšinio gerbėjas Lietuvoje.

Gynėjų grandį žalgiriečio penkete sudaro buvę jo komandos draugai Stepheno F.Austino „Lumberjacks“ universiteto komandoje. Įžaidėjo pareigas T.Walkupas patikėtų Trey‘ui Pinkney, o gynėjo vietoje rungtyniautų Connoras Brooksas.

Lengvuoju krašto puolėju komandos legionierius pasirinko dabartinį ekipos draugą Artūrą Milaknį, kuris pridėtų penketukui taip reikalingo taiklumo.

„Mums reikia metikų, todėl trečioje pozicijoje renkuosi A.Milaknį. Jis gana neblogas metikas, taip pat turi gerą barzdą“, – rimtu veidu rėžė iš Teksaso kilęs krepšininkas.

„Žalgirio“ arenoje galvą dėl penketuko sukęs T.Walkupas sunkiojo krašto puolėju pasirinko vyresnį savo brolį Nathaną Walkupą, o vidurio puolėjo vietą patikėjo buvusiam žalgiriečiui Brandonui Daviesui.

„Brandonas yra labai geras kovotojas, taip pat – geras draugas. Buvo vienas malonumas žaisti kartu“, – teigė T.Walkupas.

Plačiau apie kiekvieną T.Walkupo pasirinkimą sužinosite pažiūrėję naujausią „Žalgiris TV“ vaizdo įrašą.

Komentarai