#60SecondsWithZalgiris. S.Vasturia – labradorai, A.Iversonas ir NFL 1

[activecampaign form=5]

Vasario 10 dieną savo 26-ąjį gimtadienį atšventęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Steve‘as Vasturia prisijungė prie „Žalgiris TV“ rubrikos #60SecondsWithZalgiris.

S.Vasturia tapo priešpaskutiniu šio sezono komandos naujoku, kuriam dar nebuvo tekę atsakinėti į jam skirtus įvairius klausimus vos per 60 sekundžių.

Iš Filadelfijos kilęs gynėjas net negalvodamas savo mėgstamiausiu visų laikų krepšininku įvardino „76ers“ ir NBA legendą Alleną Iversoną, o mėgstamiausia savo šunų veisle pasirinko labradorus.

Paprašytas atskleisti mėgstamiausią savo filmą žalgirietis šiek tiek sutriko ir pateikė du variantus – „Geri vyrukai“ (angl. „Goodfellas“) arba „Infiltruoti“ (angl. „The Departed“).

Kuo būtų S.Vasturia, jeigu nebūtų krepšininkas? Amerikietis čia taip pat turėjo gana aiškų atsakymą.

„Greičiausiai vis tiek norėčiau būti sportininku ir žaisčiau amerikietišką futbolą NFL lygoje“, – atsakinėdamas į „Žalgiris TV“ klausimus teigė S.Vasturia.

Dar daugiau S.Vasturios atsakymų išgirsite pažiūrėję naujausią „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #60SecondsWithZalgiris epizodą.

Komentarai

  1. A. Masėnas

    Džiaugiamės už žalgiriečius, kurie suskubo susiskiepinti vakcina, kuri net Indijai netinka kaip nepatikima. Tad tikimės, kad treniruoti organizmai atsilaikys prieš nuodų injekcijas ir bus dar stipresni ! Dabar susiskiepinusiems žalgiriečiams atsiveria platūs horizontai kaip bandomiems triušiams, kas į durnyną, kas į penciją, o kas sportbačius ant vinies. Įdomu bus stebėti kas bus. Linkimd ir ateityje į save kimšti visus nuodus, ypač pagamintus aferistų firmų, tokių kaip pfizer, kuri buvo už sukčiavimą ir apgaudinėjimą gaminant ir pardavinėjant vaistus nubausta 2 milijardų jav dolerių suma ir išmokėjusi dar apie 3milijardus jav dolerių žalos atlyginimo. Tačiau pasiskiepinę žalgiriečiai gali būti ramūs – pašlijus sveikatai jie negaus nieko, nes pfizer teisiškai už jokias komplikacijas po skiepų neprisiima atsakomybės.