Varžovų gynyboje strigęs „Žalgiris“ pralaimėjo Barselonoje 7

Po beveik trijų savaičių pertraukos į Eurolygos kovas grįžęs Kauno „Žalgiris“ patyrė nesėkmę. Martino Schillerio auklėtiniai išvykoje rezultatu 62:86 (24:24, 13:24, 10:23, 15:15) pralaimėjo „FC Barcelona“ ekipai.

Dvikovos pradžioje po tritaškį pataikė Thomasas Walkupas ir Nigelas Hayesas, penkis taškus surinko Artūras Milaknis, o Joffrey Lauvergne pridėjo keturis – 15:18. A.Milaknis smeigė dar vieną tolimą metimą, o Martinas Gebenas dėjimu išlygino rezultatą, Marius Grigonis pataikė du baudų metimus, o iš po krepšio pasižymėjo Augustine‘as Rubitas – 24:24.

Antrame kėlinyje N.Hayesas ir M.Grigonis surinko po keturis taškus iš eilės, dvitaškį pridėjo J.Lauvergne, o Paulius Jankūnas pasižymėjo dviem taškais su varžovo pražanga – 37:48.

Po pertraukos M.Grigonis sumetė du baudų metimus, tačiau deficitas išaugo iki dvidešimties taškų – 39:59. Baudas sumetė ir N.Hayesas, M.Gebenas pataikė du dvitaškius, o Rokas Jokubaitis pridėjo du baudų metimus – 47:71.

Paskutinio kėlinio pradžioje lengvą dvitaškį pataikė Karolis Lukošiūnas, sunkesnius metimus realizavo R.Jokubaitis ir J.Lauvergne, o tritaškį smeigė Steve‘as Vasturia – 56:79. Keturis taškus įsirašė A.Rubitas, greitoje atakoje pasižymėjo R.Jokubaitis – 62:86.

„Žalgiris“: N.Hayesas 9, J.Lauvergne 8 (5 atk. kam.), M.Grigonis 8 (4 rez. perd.), A.Milaknis 8, A.Rubitas 6 (7 atk. kam.), R.Jokubaitis 6, M.Gebenas 6, T.Walkupas 3 (4 rez. perd.), P.Jankūnas 3, S.Vasturia 3, K.Lukošiūnas 2.

„FC Barcelona“: P.Oriola 19 (7 atk. kam.), C.Higginsas 19, B.Daviesas 12, N.Mirotičius 10.

Komentarai

  1. 709

    Nenusiminkime pralaimejome savo buvusio dievuko komandai.

  2. Kašio megėjas

    Komandų lygis kaip mėgėjų ir profesionalų. Gaila, bet pergalių daug jau nebebus, o apie 8-netą tik pasvajot. Baigėsi laikai, kai Žalgiris iššokdavo aukščiau savo bambos. Pagal biudžetą ir žaidėjų talentą, bus savo vietoje turnyrinėje lentelėje (arti dugno).

  3. Aha

    Norejosi tik vieno, kad nebutu sutriuskinti. Deja, ir tam norui nebuvo lemta issipildyti. Nors Zalgirio forma ir pataikymas pastaruoju metu slubuoja, bet reikia nukelt kepure ir pries Barcos gynyba. Kaip ir Zalgiris prie Saro pradedavo rodyt tikraji zaidima antroj sezono pusej, taip dabar ir Barca, tik, aisku, cia jau isvis dar kitas lygis… Bet nebesvarbu jau, pamirstam sitas rungtynes ir pradedam galvot apie Zvezda. Ten tai jau bus must win rungtynes, jei dar norim kazka galvot apie astuoneta.

  4. Supanciojo

    Uzteko dusupuse kelinio atsilaukyt Barcos gynyba surakino zalgiri kad net tekdavo mest Desperatiskus metimus Ant galo jaunimas pasizaide Nepadejo nei Scihillerio pakeltas Balsas Nei Lukociunas nei jokubaitis neblyzgejo O ir vilciu buvo maza

  5. Sventimas

    Jasikevicius tikiuosi kad zalgiris nesvente geriau uz mus nes siendien atrode prasciau

  6. Darius

    Pirmame kėlinyje atakose viskas sekėsi gana lengvai, tačiau neramino kiaura gynyba. Nuo antro kėlinio atakos užstrigo, o gynyba taip ir liko kiaura. Nuo antro kėlinio Žalgiriukas buvo tiesiog bejėgis, kažkiek priešinosi, bet iš esmės vaizdas buvo kaip šunelio prieš gerą vilką. Nepaisant to, treneriui jokių priekaištų neturiu, jei individualiai visi buvo silpnesni, o dar ir galvos kai kurių išsijungė.

  7. Heyhey

    gal kas tikejotes pergales. as tai neperdaugiausiai , nes jau kmt matesi kad kamuoys nejuda atakose , bet nemanau kad nebus pergaliu daugiau , tai yra absoliuti nesamone, walkupas zaide visa nakti pravemes , jokubaitis kaip pravemes , izaidejo funkcija buvo isjungta buvo, gynyba imitacine , sutvarkys sitas vietas ir bus tu pergaliu