#ArPažįstiŽalgirietį. Kurie krepšininkai geriausiai padėtų kasti sniegą arba užkurti automobilį? 3

Pasibaigus žiemai, „Žalgiris TV“ pristato būtent su šio metų laiko vargais susijusį rubrikos #ArPažįstiŽalgirietį epizodą.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai turėjo atsakyti, kurį komandos draugą pasikviestų į pagalbą kasant gausiai iškritusį sniegą. Tarp pasirinkimų dominavo ekipos aukštaūgiai.

„Rinkčiausi Paulių Jankūną, nes jis gyveno Rusijoje, yra senas ir matė daug sniego, žino kaip jį kasti. Dabar jis turi tris vaikus, o po kiekvieno vaiko tu tampi vis stipresnis. Tai vadinama tėčio jėga“, – vaizdingai savo pasirinkimą apibūdino Nigelas Hayesas.

Komandos kapitonas populiariu pasirinkimu buvo ir kitame klausime – kuriam komandos draugui skambintų žalgiriečiai, jei neužsivestų automobilis?

„Tikrai Jankiui. Jis čia yra kaip neoficialus Kauno meras, todėl tikrai padėtų“, – šmaikštavo Martinas Gebenas.

Tiesa, pats ilgametis ekipos narys atsakydamas į šį klausimą ne tik pasirinko taip pat patyrusį Artūrą Milaknį, bet ir metė akmenį į jaunųjų Lietuvos čempionų žaidėjų daržą.

„Gal Artūrui… Mes vis tiek esame tos senesnės kartos, sugalvotume kaip tą mašiną užkurti. Mūsų jaunimas apie mašinas išvis nieko nesupranta“, – teigė 14 kartų LKL čempionas.

Minėtų krepšininkų bei Roko Jokubaičio, Thomaso Walkupo, Mariaus Grigonio ar Augustine‘o Rubito atsakymai į šiuos klausimus jūsų laukia naujausiame „Žalgiris TV“ vaizdo įraše.

Komentarai

  1. Darius

    Motiejūnas sako, kad vėluoja algos. Rodos nesenai sakė, kad pinigų kaip šieno ir bac, duobė. Tai gyveno šia diena, neatsidėjo rezervo, nesuprantu.

  2. Darius

    P.S.
    pernai supykęs parašiau, kad grąžintų pinigus už abonementus, bet momentinei emocijai atslūgus palikau Žalgiriui. Daug kas iš sirgalių taip padarė. Bet dabar sukitės jau patys.

  3. sdsds

    fsgbrdb