„Žalgiris Insider“ – jau ir mobiliojoje „Žalgirio“ programėlėje! 0

Praėjusią savaitę startavusi mokama Kauno „Žalgirio“ klubo vaizdo ir turinio platforma „Žalgiris Insider“ sirgalių patogumui jau yra pasiekiama ir visiems „Žalgirio“ programėlės vartotojams.

Atsinaujinus „Žalgirio“ programėlę „Android“ ir „iOS“ programėlių parduotuvėse, visi programėlių vartotojai galės iškart apatinėje meniu juostoje pamatyti atsiradusį „Žalgiris Insider“ platformos logotipą.

Pirmųjų „Žalgiris Insider“ prenumeratorių susidomėjimo jau sulaukusi mokama vaizdo ir turinio platformą siūlo atverti žalgiriečių rūbinės duris ir būti dar arčiau komandos.

Platformos prenumeratoriai praėjusią savaitę jau galėjo mėgautis išskirtiniais Eurolygos rungtynių su Berlyno ALBA užkulisiais tiesiogiai iš „Žalgirio“ arenos, išvysti specialų interviu su ALBA klubo lyderiu Luke‘u Sikma, analizuoti būsimų žalgiriečių varžovų žaidimą su trenerių štabo atstovais, žiūrėti tik prenumeratoriams skirtus „Žalgirio“ žaidėjų interviu po rungtynių bei sužaisti protmūšį su prizais.

Šią savaitę „Žalgiris Insider“ prenumeratorių lauks pokalbis su buvusiu ilgamečiu „Žalgirio“ žaidėju Mantu Kalniečiu, analitiniai tekstai, komandos trenerių štabo atstovų įžvalgos apie Atėnų „Panathinaikos“ bei tiesioginė transliacija iš „Žalgirio“ arenos rungtynių su „Panathinaikos“ metu.

„Žalgiris Insider“ prenumeratoriumi gali tapti kiekvienas norintis jau dabar. Būsimi prenumeratoriai gali rinktis tarp dviejų planų – „Startinio penketo“ (2,99 Eur) ir MVP (7,99 Eur).

3840x530

Komentarai