#ŽalgirisOnAir. K.Lukošiūnas apie kapitono gudrybes, A.Milaknio pamokas ir daug kalbančius varžovus 0

23-ejų Karolis Lukošiūnas tapo naujausiu Kauno „Žalgirio“ tinklalaidės #ŽalgirisOnAir dalyviu – tai jau 42-asis šios laidos epizodas.

„Žalgirio“ arenoje įsikūrusioje studijoje su snaiperiu visą valandą šnekučiavosi laidos vedėjai Rytis Kazlauskas ir Kipras Serpauskas.

Savo minutes vis sėkmingiau ant parketo išnaudojantis krepšininkas papasakojo apie legendomis apipintą tritaškių konkursą su komandos kapitonu Pauliumi Jankūnu, žaidimą „Šiaulių“ ekipoje, Artūro Milaknio pamokas ir dar daug įvairių dalykų.

Prieš persikeldamas į Kauną K.Lukošiūnas taikliais tolimais metimais plėšė „Šiaulių“ arenos tinklelį, o ten jam vadovavo buvęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės ir Kauno „Žalgirio“ strategas Antanas Sireika. Pasak Karolio, būtent legendinio trenerio dėka jis galiausiai atsidūrė žaliai baltų gretose.

„Apie šį trenerį – tik geriausi žodžiai. Jei ne A.Sireika, manęs čia tikrai nebūtų. Jis norėjo, kad mes dirbtume, tobulėtume ir imtume informaciją. Jis duodavo žaidimo laisvę ir pasirūpindavo viskuo kitu“, – pasakojo nuo 2019-ųjų laikinojoje sostinėje žaidžiantis gynėjas.

Gavęs tinklalaidės žiūrovų ir klausytojų klausimus, K.Lukošiūnas turėjo pagalvoti, kurie prieš jį žaidę krepšininkai yra daugiausiai kalbantys ir užsiimantys vadinamuoju „trashtalku“. Čia nuskambėjo Lietuvoje rungtyniaujančių žaidėjų vardai ir pavardės.

„Šiame sezone „trashtalkinti“ mėgsta daug kas iš „Lietkabelio“. Kyle‘as Vinalesas, Margiris Normantas. Žinoma, Margirio toks jau žaidimas – jis kanda, bet reikia jam kąsti atgal“, – varžovų triukus atskleidė žalgirietis.

Šį kartą tinklalaidėje klausytojai išgirs ir dar vieną naujovę – žalgirietis sudalyvavo žaidime, kuriame į jam pateiktus teiginius turėjo atsakyti ar jam taip yra buvę, ar nėra.

#ŽalgirisOnAir tinklalaidės vaizdo įrašą rasite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale, o audio įrašus „Podbean“, „Spotify“, „Iphone podcasts“, „Google podcasts“ ir „Mixcloud“ platformose.

#ŽalgirisOnAir naujienas taip pat galima sekti ir soc. tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.


#ŽalgirisOnAir tinklalaidėje su K.Lukošiūnu kalbama:

0:00 apie karantiną, vasaros planus ir pirtis su komanda;
5:31 apie konkursą su P.Jankūnu ir tradicijas;
11:07 apie „Šiaulius“, A.Sireiką ir perėjimą iš NKL į LKL;
16:48 apie „Žalgirio“ kvietimą, treniruotes ir sąlygas;
23:30 apie M.Schillerį, Eurolygą, ir „diržą“ po tritaškio;
28:48 apie palyginimus su A.Milakniu, tritaškius ir ateitį;
39:23 žiūrovų ir klausytojų klausimai;
51:15 partnerio klausimai;
54:37 buvo ar nebuvo.

3840x530

Komentarai