Eurolygos atkrintamųjų startas: kam vietą finalo ketverte prognozuoja „Žalgirio“ treneriai 1

Antradienio vakarą Eurolygoje startuoja ilgai lauktos ketvirtfinalio kovos, kuriose aštuonios komandos kovos dėl keturių kelialapių į gegužės mėnesį Kelne vyksiantį finalo ketvertą.

Pirmieji ketvirtfinalio kovas antradienio vakarą (nuo 20 val.) pradės Stambulo „Anadolu Efes“ ir Madrido „Real“ klubai. Antradienį pirmąsias serijos rungtynes (nuo 21.45 val.) sužais ir Milano „AX Armani Exchange“ bei Miuncheno „Bayern“ ekipų pora.

Trečiadienį į kovą stos „Barcelona“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ komandos bei Maskvos CSKA ir Stambulo „Fenerbahce“ ekipos.

Prieš prasidedant įdomiausiai sezono daliai „Žalgiris Insider“ nusprendė galimas ketvirtfinalio porų baigtis paspėlioti kartu su Kauno „Žalgirio“ klubo trenerių štabo nariais – Martinu Schilleriu, Evaldu Beržininkaičiu, Arne Woltmannu, Tautvydu Saboniu ir Algimantu Bružu.

Kauno ekipos specialistai turėjo pateikti savo spėjimus dėl visų keturių ketvirtfinalio porų baigčių. „Žalgiris Insider“ platformoje pateikiami bendri spėlionės rezultatai.

Pirmoji pora: „Anadolu Efes“ – „Real“

Trenerių spėjimai: Prieš Stambulo ir Madrido klubų akistatą „Žalgirio“ treneriai pateikė dvi galimas šios poros baigtis ketvirtfinalyje. Vienas iš žalgiriečių (20 proc.) tiki, kad šioje serijoje prireiks tik trijų susitikimų ir ją „sausai“ laimės „Anadolu Efes“.

Kaip bebūtų, populiariausias atsakymo variantas (80 proc.) buvo prognozė, kad turkų ekipa šią seriją laimės po keturių rungtynių kovos rezultatu 3-1.

3:0 (20 proc.), 3-1 (80 proc.).

Tarpusavio rungtynės reguliariajame sezone: „Anadolu Efes“ – „Real“ 65:73, „Real“ – „Anadolu Efes“ 83:108.

Dvikovų tvarkaraštis: balandžio 20 d., balandžio 22 d., balandžio 27 d., balandžio 29 d. (jei reikės), gegužės 4 d. (jei reikės).

Likusių ketvirtfinalio porų prognozes galite rasti „Žalgiris Insider“ platformoje: https://insider.zalgiris.lt.

Komentarai

  1. 374329

    620800