#ArPažįstiŽalgirietį. Kinomanai, blogiausias šefas ir saviizoliacijos bičiuliai 0

„Žalgiris TV“ kūrybinė grupė Kauno „Žalgirio“ komandos aistruoliams pristato naujausią jų pamėgtos rubrikos #ArPažįstiŽalgirietį epizodą. Šį kartą žalgiriečiai gavo trijų skirtingų tematikų klausimus ir į kiekvieną iš jų turėjo atsakyti įtraukdami savo komandos draugus.

Pirmasis klausimas – kuriam komandos draugui žaidėjai skambintų dėl filmo rekomendacijos? Tarp atsakymų čia dominavo ekipos legionieriai, o ypač, Steve‘as Vasturia ir Thomasas Walkupas.

„Dėl filmo rekomendacijos skambinčiau Steve‘ui, mes šalia sėdime, tai nuolat apsikeičiame rekomendacijomis“, – sakė Marius Grigonis.

„Tikrai ne Paulius Jankūnas, jis nieko nesupranta, nes yra tam per senas. Manau, kad klausčiau M.Grigonio, nes jis matęs daug filmų“, – progos patraukti komandos draugą per dantį nepraleido Nigelas Hayesas.

O kuris žalgirietis yra prasčiausias šefas virtuvėje? Čia komandos kapitonas surado progą atsikirsti prieš tai jam įgėlusiam N.Hayesui.

„Prasčiausias virėjas? Nigelas, nes į patiekalus nededa mėsos“, – mėsos nevalgančiam komandos draugui rėžė P.Jankūnas.

Tuo metu komandos draugų geru šefu įvardintas Martinas Gebenas spėjo, kad virtuvėje prasčiau sektis turėtų ekipos jaunimui.

„Tai turbūt kuris nors jaunuolis. Paprastai išsiverda makaronų, pasikepa vištienos ir neturi kažkokių kulinarių sugebėjimų“, – svarstė aukštaūgis.

Šiame rubrikos #ArPažįstiŽalgirietį epizode pamirštas neliko ir su pandemija susijęs klausimas: su kuriuo „Žalgirio“ nariu rinktumeisi pakliūti į saviizoliaciją?

„Imčiau arba Karolį arba Mareką, vis tiek kartu praleidžiame daugiausiai laiko, geriausiai randame bendrą kalbą. Manau, kad saviizoliacijoje visai gerai sutartume“, – sakė R.Jokubaitis.

Daugiau šmaikščių ir įdomių žalgiriečių atsakymų į šiuos klausimus rasite pasižiūrėję naujausią „Žalgiris TV“ vaizdo įrašą klubo Youtube paskyroje.

3840x530

Komentarai