Didžiausias jaunojo „Žalgirio“ fano noras – į areną sugrįžtantys sirgaliai (VIDEO) 1

Nemuno saloje įsikūrusioje „Žalgirio“ arenoje rungtynių metu po truputį vėl kyla šurmulys – vyriausybei leidus, sporto renginiuose gali lankytis 150 žiūrovų.

Nors tai yra 100 kartų mažiau už „Žalgirio“ arenoje esantį vietų skaičių, greičiausiai bilietus įsigyjantys sirgaliai krepšinio stebėjimu jau gali džiaugtis gyvai.

Gyvo krepšinio sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje pasiilgo ir Kauno „Žalgirio“ gerbėjus vienijantis „Žalgirio“ Garbės Klubas bei vienas jauniausių jo narių Arnas.

„Žalgiris TV“ komanda tęsia pažintį su ištikimiausias komandos sirgaliais ir šį kartą kviečia iš arčiau susipažinti su krepšinio treniruotes lankančiu dešimtmečiu Arnu.

Atidžiai sekantiems „Žalgirio“ pasirodymus Eurolygoje ir stebintiems rungtynių įrašus, vaikinas turėtų būti matytas. Jaunuolio emocijos per Europą nuvilnijo praėjusiame sezone, kai „Žalgirio“ arenoje vykusioje dvikovoje tarp „Žalgirio“ ir Vilerbano ASVEL komandų, berniuką televizijos kameros užfiksavo rodantį nesportinės pražangos gestą.

„Kai grįžau namo, mama pasakė, kad ne kartą mane matė per televiziją, kai rodžiau tą nesportinę pražangą. Su tėvais vėliau vykome į Berlyną, ten prie arenos priėjo vienas fanas ir pasakė, kad mane matė, o tas epizodas sulaukė daug dėmesio „Twitter“ tinkle“, – savo emocijas prisiminė „Žalgirio“ Garbės Klubo narys.

Pirmą kartą į savo gimtojo miesto komandos namų rungtynes Arnas kartu su savo tėvais nuėjo būdamas septynerių ir tai tapo vienu iš įprastų jo laisvalaikio praleidimo būdų.

„Pirmą kartą arenoje buvau paskutinėse 2017–2018 m. sezono LKL finalo rungtynėse, o praėjusiame sezone buvau visose rungtynėse iki sezono sustabdymo. Arenoje yra daugiau emocijų, o per televiziją tu matai tiesiog krepšinį ir girdi kaip komentuoja, daugiau nieko. Arenoje su draugais stovime savo vietose ir palaikome komandą“, – pasakojo berniukas.

Paklaustas, koks yra didžiausias su krepšiniu susijęs noras, Arnas ilgai negalvojo ir įvardino net keletą dalykų.

„Mano didžiausias noras, kad į areną sugrįžtų sirgaliai, pasibaigtų koronavirusas ir į komandą grįžtų visi 2017–2018 m. sezono krepšininkai“, – savo svajonę įvardino ekipos sirgalius.

3840x530

Komentarai

  1. Darius

    vargšas vaikas, iš kurio atimtas gyvenimo džiaugsmas. Gaila vaiko.