Startuoja bilietų prekyba į ketvirtfinalio pirmąsias rungtynes „Žalgirio“ arenoje 0

„Betsafe–LKL“ reguliaraus sezono maratoną baigiantys įveikti Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau kitą savaitę pradės pasirodymą atkrintamosiose varžybose. Trečiadienį, gegužės 12 d., kauniečiai „Žalgirio“ arenoje sužais pirmąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes.

Jau yra aišku, kad reguliariojo sezono turnyrinėje lentelėje „Žalgiris“ yra užsitikrinęs pirmąją poziciją, o žalgiriečių varžovas ketvirtfinalyje paaiškės šį savaitgalį.

Ketvirtfinalio serija bus žaidžiama iki 2 pergalių. Ji prasidės gegužės 12-ąją. Antrosios rungtynės – gegužės 15, o trečiosios, jei prireiks, gegužės 17 d.

Pagal Vyriausybės nurodymus šiuo metu rungtynes gali stebėti ne daugiau nei 150 žiūrovų.

Bilietų prekyba į pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes prasidės gegužės 7 d., penktadienį, 12.00 val., o pirmieji bilietus iki gegužės 10 d. 10.00 val. galės įsigyti 2019–2020 m. sezono abonementų turėtojai ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai (pirkimo metu pirkinių krepšelyje prie kiekvienos pasirinktos vietos reikia įvesti paskyros el. pašto adresą ir slaptažodį bei patvirtinti). Jei liks nenupirktų bilietų, viešoje prekyboje jie atsiras gegužės 10 d., pirmadienį, 10.00 val.

Bilietus žiūrovai galės įsigyti tik pirmajame arenos aukšte esančiose auksinėje ir sidabrinėje zonose bei VIP parketinėse vietose. Tarp sėdimų vietų bus išlaikomas 2 metrų atstumas.

Auksinėje ir sidabrinėje zonose bilietus įsigiję žiūrovai galės pasijusti kaip minioje – dėl saugumo paliktose laisvose kėdėse bus įsitaisę iš namų komandą palaikančių sirgalių kartoniniai atvaizdai.

Bilietus bus galima įsigyti tik internetu oficialioje Kauno „Žalgirio“ bilietų platinimo svetainėje. Bilietą įsigiję aistruoliai gaus ir nemokamą parkavimo vietą prie arenos.

Į „Žalgirio“ areną susirinkę žiūrovai turės laikytis saugaus atstumo ir higienos reikalavimų, galės sėsti tik į ant bilieto nurodytas vietas ir per visas rungtynes privalės dėvėti medicinines veido kaukes arba respiratorius. Vartoti maistą ir gėrimus arenoje rungtynių metu draudžiama. Durys į areną bus atidarytos nuo 18.20 val.

Komentarai