„Žalgiris“ pergalingai pradėjo LKL atkrintamąsias (VIDEO) 9

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai pradėjo „Betsafe–LKL“ atkrintamąsias kovas. Pirmosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse Martino Schillerio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 81:74 (28:20, 26:14, 21:19, 8:19) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Po tris taškus susitikimo pradžioje pelnė Paulius Jankūnas ir Marius Grigonis, po dvitaškį realizavo  Joffrey Lauvergne ir Thomasas Walkupas, o Nigelas Hayesas smeigė tritaškį – 13:8. Septynis taškus surinko M.Grigonis, du baudų metimus įmetė N.Hayesas, o Lukas Lekavičius pasižymėjo šešiais taškais — 28:20.

Iš viršaus įdėjo J.Lauvergne, penkis taškus iš eilės surinko L.Lekavičius, o P.Jankūnas pataikė iš toli – 38:25. Po du taškus pelnė J.Lauvergne ir Rokas Jokubaitis, tris surinko Martinas Gebenas, o M.Grigonis taikliu baudos metimu pavertė varžovų trenerio techninę pražangą — 46:30. Kėlinio pabaigoje keturis taškus įsirašė T.Walkupas, o dar du pridėjo M.Grigonis – 52:36.

Po pertraukos žalgiriečiai dar šiek tiek padidino savo pranašumą – šešis taškus į komandos sąskaitą pridėjo J.Lauvergne, M.Grigonis realizavo tolimą metimą, penkis surinko T.Walkupas, o Augustine’as Rubitas septynis – 73:55.

Į penkis iš eilės pelnytus varžovų taškus taikliu tritaškiu atsakė L.Lekavičius, J.Lauvergne efektingai įdėjo iš viršaus, N.Hayesas laisvas įmetė iš toli, o varžovams dvikovos pabaigoje pavyko priartėti – 81:74.

„Žalgiris“: M.Grigonis 16, L.Lekavičius 14, J.Lauvergne 14 (8 atk. kam.), T.Walkupas 11 (7 rez. perd.), N.Hayesas 8, A.Rubitas 7, P.Jankūnas 6 (6 atk. kam.), M.Gebenas 3 (6 atk. kam.), R.Jokubaitis 2 (4 rez. perd.), K.Lukošiūnas 0, A.Milaknis 0.

„Pieno žvaigždės“: K.Giedraitis 19, E.Želionis 14, P.Petrilevičius 14.

Komentarai

  1. Zalgiris

    Pergale yra pergale Na 4 kelini Taip neturetu atsipalaiduot nustot zaisti

  2. 709

    Su pergale! Bet norisi graziu ir rezultatyviu pergaliu namie, o ne sveciu aiksteleje. Nejaugi komanda nenori dziuginti savu fanu.

  3. Schilleris

    Zalgirieciai 4 kelini leido sau atsiplaiduot ir sprendimai nebuvo geri

  4. heyhey

    buvo sunku ziureti i zaidima antroje puseje , musu izaidejai nefunkcionavo, kas del garino tai vienas didziausiu fisako , tuo labiau kai rinkosi tarp kuzmiciaus ir jo ,jei pasiliks kitam sezonui tai jau butu mazochizmas.

  5. .

    kad garino liks tai faktas, idomu tik ar planuojama imt dar koki zaideja i sf pozicija, ar sf/pf kazka vietoj hayes kaip kad wainwright, nors hayeso vieta dabar turetu uzimti grynas pf cavanaugh, tai neaisku kaip cia deliosis viskas

  6. Darius

    apšvieskite mane prašau kas nors, kas tam Garino yra, kad sėdi su kauke ant suolo neregistruotas ?
    žiūrint rungtynes buvo jausmas, kad žaidėjai neturi motyvacijos.

  7. heyhey

    gal jau perskaitei bet garino plyso raumuo ir sezonas baigtas, neturetu likti kitam sezonui , jam jau laikas baigti karjera

  8. Darius

    ačiū už info, nežinojau. Tai pinigai į balą su Garino ir Vasturijum

  9. Vycka

    dėl Garino tai pradėkim nuo to, kad nėra klubų, kuriems nepasiseka su žaidėjų nusipirkimu, nežinau, kodėl būtent Žalgiris turėtų būti išimtis, o šiaip prisiminkim, kad jis buvo pirktas sudėtingoje finansinėje situacijoje, ir tai buvo Žalgirio laimėjimas, kad sugebėjo pasinaudoti proga ir nupirkti tokio lygio žaidėją, o perkant niekas nežinojo, kad traumos kartosis, prisiminkite Browno atvejį, kai ir „senas“, ir po sunkios traumos, ir pylėsi komentarai, kokia kvaila Žalgirio vadyba, o kuo baigėsi ta rizika?