#ArPažįstiŽalgirietį. Kam tiktų ilgi plaukai ir kas turi gražiausią balsą? 0

„Žalgiris TV“ rubrikoje #ArPažįstiŽalgirietį — Mariaus Grigonio, Pauliaus Jankūno, Roko Jokubaičio, Nigelo Hayeso, Augustine‘o Rubito, Thomaso Walkupo, Martino Gebeno ir Steve‘o Vasturios atsakymai.

Viena iš šio epizodo temų — ilgaplaukiai Lietuvos čempionų žaidėjai. Kuris žalgirietis geriausiai atrodytų su ilgais plaukais? Itin populiariu atsakymu tapo įprastai trumpai besikerpantis Lukas Lekavičius.

„Lukas, nes jis pasakojo, kad kai buvo mažas, turėjo plaukus iki pečių. Norėčiau tai pamatyti“, – juokdamasis sakė Rokas Jokubaitis.

Tuo metu iš T.Walkupo veido šypsena nedingo pagalvojus apie ilgaplaukį Artūrą Milaknį.

„Tai turi būti Milaknis, tiesa? Tai turi būti Milaknis…  Jei jis augintų plaukus, atrodytų puikiai“, – šypsojosi amerikietis.

„Žalgirio“ krepšininkams taip pat teko įvardinti ekipos narį, kurio balsas yra gražiausias ir tiktų įvairiems garso įrašams bei žalgirietį, kuriam patikėtų nubraižyti lemiamos atakos derinį.

Nors dalis Kauno komandos narių atsakydami į pastarąjį klausimą įvardino ir save, keletas žaidėjų vis tik išsiskyrė.

„Reiktų leisti tą daryti įžaidėjui, o kadangi pas mus kuriantis yra tik vienas, tai Thomasui“, – rėžė M.Grigonis, kuris kartu su tuo pačiu T.Walkupu buvo populiariausi pasirinkimai.

Daugiau šmaikščių ir įdomių žalgiriečių atsakymų į šiuos klausimus rasite pasižiūrėję naujausią „Žalgiris TV“ vaizdo įrašą klubo Youtube paskyroje.

Komentarai