Praėjusį sezoną prisiminęs P.Motiejūnas: „Būtume šimtu procentų suorganizavę „burbulą“ (VIDEO) 0

Jau šią savaitę „Žalgiris Insider“ platformoje įvyks visą šį, pandeminį, sezoną filmuoto dokumentinio filmo „New reality“ („Naujoji realybė“ – lt.) premjera.

„Žalgiris TV“ kūrybinės komandos sukurtas dokumentinis filmas apžvelgia, kaip pasikeitė Kauno „Žalgirio“ krepšininkų ir viso klubo įprastinis gyvenimas, kai praėjusiais metais visą pasaulį sustabdė koronaviruso pandemija.

Vienoje iš pristatomų filmo ištraukų „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas pasidalijo prisiminimais, kokių minčių jam sukėlė 2020 m. kovo mėnesį Eurolygos posėdyje priimtas nutarimas nutraukti sezoną anksčiau laiko.

„Tikrai netikėjau, kad nutrauksime Eurolygos sezoną. Visaip galvojau. Galvojau, kad negali būt taip, jog nerasime kažkokio „burbulo“ varianto. Daug dirbome dėl „burbulo“ scenarijaus išsipildymo. Tikrai būtume jį padarę „Žalgirio“ arenoje – šimtu procentų.

Ir dabar, kai matome esamos situacijos skaičius, bei prisimename, kas buvo tada, ir kaip tą vasarą koronavirusą įveikė visi viešbučiai, arena ir verslai. Šimtu procentų būtume padarę. Niekada negalvojau, kad nutrauksime sezoną. Kai vyko Eurolygos posėdis, buvo toks „wow“, kodėl mes pasidavėme?

Tokia buvo pirmas mintis. Kodėl nenorėjome kovoti ir visko pabaigti? Su visa pagarba „Anadolu Efes“ klubui, nes jie daug dirbo, kad būtų pirmi. Atėmėme galimybę tapti čempionais ir vėl viskas iš naujo. Toks jausmas, kad nebaigei darbo“, – pasakojo P.Motiejūnas.

Dokumentiniame filme „New reality“ apie praėjusio sezono pabaigą ir šio sezono metu patirtas situacijas pasakos „Žalgirio“ žaidėjai, vyriausiasis treneris Martinas Schilleris, komandos atstovai bei praėjusiame sezone Kaune dirbęs dabartinis „Barcelona“ klubo treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Žalgiris Insider“ platformoje pasirodysiantį dokumentinį filmą galės pamatyti visi MVP plano prenumeratoriai.

3840x530

Komentarai