Teksasietiškas iššūkis T.Walkupui ir A.Rubitui: kuris apie savo valstiją žino daugiau? 0

Du žalgiriečiai, užaugę Teksase – Thomasas Walkupas ir Augustine‘as Rubitas didžiuojasi kilę iš vienos didžiausių JAV valstijų. Abiejų krepšininkų žinias apie gimtąjį kraštą nusprendė patikrinti „Žalgiris Insider“ laidų rubrika #ZalgirisChallenge.

Teksasietiškų klausimų iššūkyje abu krepšininkai turėjo pademonstruoti savo žinias įvairiomis temomis – nuo istorijos ar geografijos iki popkultūros. Tiesa, jau pirmasis klausimas: kiek kartų Teksaso plotas didesnis už Lietuvos, tapo lenktynėmis dėl teisingo atsakymo nei tiksliais šūviais į taikinio vidurį.

„Sakyčiau, kad 25 kartus didesnis“, – bandė šauti T.Walkupas.

Po kurio laiko ir spėjimų krepšininkams pavyko rasti teisingą atsakymą, o žalgiriečiai teisinosi galvoję apie „populiacijos, o ne žemės ploto skirtumus“.

Jau kitame klausime žaidėjai bandė įvardinti bent vieną JAV prezidentą, kilusi iš Teksaso valstijos. Šiuo atveju žalgiriečiams įstrigo Džordžo Bušo pavardė, tačiau supratę, kad tai nėra teisingas atsakymas, T.Walkupas ir A.Rubitas atsimušė į aklavietę.

„Ronaldas?“, – bandė už šiaudo griebtis A.Rubitas, matyt, turėjęs omeny Ronaldą Reaganą.

Visgi su nedidele pagalba krepšininkai bent vieną iš Teksaso kilusį prezidentą – Dwightą Eisenhowerį – įvardijo tiksliai.

Visą nuotaikingą ir be galo atkaklią kovą „Žalgiris Challenge“ teksasietiškame iššūkyje gali pamatyti visi „Žalgiris Insider“ platformos MVP plano prenumeratoriai.

3840x530

Komentarai