Tęsiasi Kauno „Žalgirio“ ir AB „Aksa“ partnerystė 0

Gelžbetonio konstrukcijų gamybos lyderė Lietuvoje AB „Aksa“ ir 2021–2022 metų sezone bendradarbiaus su Kauno „Žalgiriu“. Daugiau nei 50 metų savo veiklą vykdanti įmonė jau ilgą laiką yra viena ištikimiausių Lietuvos čempionų partnerių ir prie klubo gerovės prisideda jau 15 metų.

AB „Aksa“ stabiliai plečia savo gamybos apimtis ir palaipsniui tapo viena iš gelžbetonio konstrukcijų rinkos lyderių Lietuvoje, o prie to svariai prisideda daugiau nei 300 kompetentingų darbuotojų.

2014-aisiais „Aksa“ veikla išsiplėtė, kadangi gelžbetonio konstrukcijos buvo pradėtos gaminti ir Visagine. Per veiklos laikotarpį Visagine buvo sukurta daugiau nei 100 darbo vietų. Būtent šios plėtros dėka kompanija ir toliau gali būti žaliai balta. 2021 m. AB „Aksa“ planuoja pasiekti rekordines pardavimo pajamas, kurios turėtų siekti apie 27 mln. eurų.

Įmonę ir jos darbuotojus vienija ir bendra aistra krepšiniui – „Aksa“ darbuotojai nuolat lankosi Kauno „Žalgirio“ namų rungtynėse, kurias stebi iš AB „Aksa“ VIP ložės. Beje, dar prieš pandemiją, kiekvieną sezoną „Aksa“ darbuotojų grupės kartu su komanda keliaudavo į Eurolygos rungtynes užsienyje. Į AB „Aksa“ VIP ložę „Žalgirio“ arenoje taip pat dažnai kviečiami jaunieji krepšininkai iš Visagino, taip pat Visagino krepšinio pirmenybių nugalėtojai .

„Mūsų įmonė Kauno „Žalgirį“ myli taip pat, kaip ir Paulius Jankūnas. Mūsų darbuotojai palaiko komandą, puikiai žinome kaip mus vertina pats klubas ir suprantame, kad tai yra abipusė nauda“, – sakė AB „Aksa“ vadovas Mindaugas Plūkas.

Sėkmingai besiklostantis verslas leidžia gelžbetonio gamybos įmonei aktyviai dalyvauti socialinėje visuomeninėje veikloje ir kiekvienais metais prisidėti prie keliolikos kitų socialinių ir sportinių projektų.

Išskirtine Lietuvos čempionų ir AB „Aksa“ partneryste pasidžiaugti norėjo ir „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas, kurio nuomone, „Aksa“ yra sektinas pavyzdys.

„Neabejoju, kad „Aksa gelžbetonio konstrukcijos“ prekinis ženklas krepšinio aistruoliams Lietuvoje asocijuojasi su Kauno „Žalgirio“ vardu. Draugaujame jau penkiolika metų ir tą labai vertiname, kadangi tai rodo abipusį pasitikėjimą ir pagarbą“, – teigė „Žalgirio“ direktorius.

Komentarai