Sirgaliai ir bendruomenės varžysis dėl „ŽalGeriausios“ komandos vardo 0

Jau startavusiame 2021–2022 metų krepšinio sezone Kauno „Žalgirio“ komandos sirgalių laukia dar vienas naujas ir įtraukiantis bendruomenių projektas – „ŽalGeriausia komanda“.

Šis projektas iš dalies pakeis daugiau nei dešimtmetį vykdytą „Žalgiris – tavo mokykloje“ projektą, kuris sugrįš ateityje.

Naujajame projekte gali dalyvauti visos bendruomenės ir įmonės, kurių darbuotojai yra kviečiami burtis į komandas ir atvykti stebėti Kauno „Žalgirio“ rungtynių.

„Rinkos tyrimas rodo, kad net 84 proc. krepšiniu besidominčių lietuvių palaiko „Žalgirį“, tai – ypatingai didelė bendruomenė ir stiprus komandos užnugaris. Matome, kokia tai stipri, vienijanti jėga ir norime motyvuoti sirgalius dar aktyviau burtis į bendruomenes ir atvykus į „Žalgirio“ areną pasiimti maksimalią dozę emocijų, kurios paįvairintų kasdienybę ir pakrautų energijos įprastinėms gyvenimo veikloms. Esami vieni kitiems ypatingai svarbūs“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Projekto metu įmonės, bendruomenės ir tiesiog draugų kompanijos turėtų užsiregistruoti, kuo aktyviau lankytis Kauno „Žalgirio“ namų rungtynėse, o aktyviausia komanda ne tik galės vadintis „ŽalGeriausia“, bet ir sulauks ypatingos dovanos – žalgiriečio apsilankymo.

Organizacijos, draugai, kolegos ar tiesiog bendraminčiai taškus galės kaupti tiek Eurolygos, tiek „Betsafe–LKL“ rungtynėse „Žalgirio“ arenoje, o už sukauptus taškus sirgalių lauks įvairūs prizai.

Už tam tikrą taškų kiekį komandų lauks dešimties procentų nuolaidos bilietams, nemokamos „Žalgiris Insider“ platformos prenumeratos, „Žalgirio“ atributika, ekskursijos po „Žalgirio“ areną bei kitos organizacijos parengtos staigmenos, tarp kurių – „Žalgirio“ komandos treniruotės stebėjimas.

Antrą vietą galutinėje dalyvių rikiuotėje užėmusi komanda turės teisę „Žalgirio“ rungtynes gyvai stebėti arenos VIP ložėje.

Tuo metu projekto nugalėtojų laukia išskirtinė galimybė – juos aplankys ir pabendrauti atvyks vienas iš „Žalgirio“ krepšininkų.

Įmonės, bendruomenės ir visos projekte dalyvauti norinčios sirgalių grupės iki 2021–2022 m. Eurolygos reguliariojo sezono pabaigos turi užsiregistruoti šioje nuorodoje. Po registracijos komandos sulauks kodo, kurį turės naudoti perkant bilietus internetu ir taip rinkti taškus.

Į bet kurias „Žalgirio“ rungtynes nupirktas bilietas bus įvertintas vienu tašku, o pirmieji prizai komandų lauks jų surinkus bent 100. Beje, pasinaudoti prizais „Žalgirio“ aistruoliai galės iki pat 2022 m. gruodžio 31 dienos.

Svarbu žinoti ir tai, kad komandos turės galimybę taškų gauti ir už šiame sezone jau kiek anksčiau įsigytus bilietus. Tiesa, taškai skiriami bus tik tuo atveju, jei užsakymo metu buvo įsigyta 10 ir daugiau bilietų.

Daugiau informacijos apie projektą rasite paspaudę čia.

ZalGeriausia-komanda

Komentarai