Penktą sezoną iš eilės viena kryptimi keliaus „Žalgiris“ ir „Ramirent“ 0

Kauno „Žalgirio“ organizacija džiaugiasi ilgalaikėmis partnerystėmis – jau penktus metus iš eilės pratęstas bendradarbiavimas su įmone „Ramirent“.

„Ramirent“ – didžiausia statybinės įrangos nuomos kompanija Baltijos šalyse, turinti net 17 padalinių visoje Lietuvoje. Įrankių nuomos, įrengimo, transportavimo, projektavimo, konsultavimo ir kitas paslaugas teikianti ir saugos prekėmis prekiaujanti įmonės priklauso „Loxam group“ – trečiai pagal dydį įrangos nuomos kompanijai pasaulyje.

Įmonės vardą puikiai pažįsta ir komandos sirgaliai – „Žalgirio“ arenos pirmajame aukšte yra įsikūręs „RAMIRENT Premium klubas“, kuriame dalis vietų yra skirta ir neįgaliesiems ekipos aistruoliams.

„Būnant versle ir kalbant apie partnerius – man visada svarbu ne sprintas, o maratonas. Mūsų įmonė Lietuvoje veiklą vykdo daugiau nei 20 metų ir per tą laiką matė visko, tačiau pamatinės mūsų organizacijos vertybės visada išliko gyvos – laikomės savo žodžio ir įsipareigojimų, nuolat tobulėjame ir esame socialiai atsakingi, – sakė „Ramirent“ atstovas Eligijus Baikauskas. – Kasmet prisidedame prie daugybės sporto renginių, socialinių akcijų, koncertų bei miesto švenčių. Kuo daugiau duodame – tuo daugiau mums grįžta, o mūsų klientai tą pastebi ir vertina. Visa tai yra komandinio darbo dėka.“

Ypatingą dėmesį „Ramirent“ jau ne pirmus metus skiria ir Kauno „Žalgirio“ vykdomam „One Team“ projektui, kuris eilę metų skina prizines vietas Eurolygoje. Praėjusio sezono rinkimuose „Žalgirio“ organizacija iškovojo trečią vietą ir atsiėmė bronzinį apdovanojimą.

„Kaip ir minėjau, norime būti socialiai atsakingi, o šis projektas yra vienas tų, prie kurio malonu prisidėti. Jis man yra labai tikras, natūralus ir įtraukiantis. Smagu dirbti su visa „Žalgirio“ komanda, čia jaučiasi tvarka, sudėlioti procesai, paskirti atsakingi ir kompetentingi žmonės“, – pridūrė E.Baikauskas.

Pratęsta partnerystė nudžiugino ir Lietuvos čempionų klubo vadovą Paulių Motiejūną.

„Visada labai džiaugiamės, kai esami partneriai nusprendžia toliau keliauti ta pačia kryptimi. Norisi išskirti „Ramirent“ organizacijos pagalbą „One Team“ projektui, kuris nelieka nepastebėtas ir Europoje, o svarbiausia, akivaizdžiai padeda jo dalyviams“, – teigė klubo direktorius.

„Ramirent“ įmonė taip pat vadovaujasi tarptautinės standartų organizacijos (ISO) kokybės vadybos sistemų standartais, kurie panašaus lygio įmonėms padeda greičiau perimti viena kitos patirtį ir tobulėti.

Komentarai