„Žalgiris“ Kaune patiesė ir „Fenerbahce“ (VIDEO) 21

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos dvigubos savaitės metu iškovojo antrą pergalę iš eilės. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 86:75 (16:18, 22:11, 26:30, 22:16) įveikė Stambulo „Fenerbahce“ komandą.

Dvikovos pradžioje dvitaškius pataikė Marekas Blaževičius ir Zoranas Dragičius, bet varžovai įgijo pranašumą – 4:11. Du taškus pelnė Edgaras Ulanovas, tritaškį smeigė Mantas Kalnietis, Tyleris Cavanaugh surinko penkis taškus, o Z.Dragičius sumetė du baudų metimus – 16:18. 

Du baudų metimus realizavo Lukas Lekavičius, septynis taškus surinko Tai Websteris, o E.Ulanovas pasižymėjo penkiais – 30:25. M.Blaževičius sumetė keturis baudų metimus, o Z.Dragičius ir Janis Strelniekas dar pridėjo po dvitaškį – 38:29.

Po pertraukos M.Blaževičius ir Z.Dragičius įmetė po dvitaškį, J.Strelniekas dukart taikliai šovė iš toli, o M.Kalnietis pataikė vieną – 51:42. Dviem taškais pasižymėjo ir vėliau baudos metimą realizavo Joshas Nebo, iš toli taikliai metė T.Cavanaugh, keturis taškus iš eilės surinko T.Websteris, o kėlinį taikliu tritaškiu užbaigė E.Ulanovas – 64:59.

Ketvirtame ketvirtyje tritaškį smeigė M.Kalnietis, penkis taškus surinko E.Ulanovas ir pranašumas vėl išaugo iki dviženklio – 72:62. Po dvitaškį realizavo T.Cavanaugh ir M.Kalnietis, Z.Dragičius smeigė tritaškį greitoje atakoje, E.Ulanovas sumetė tris baudų metimus, o Z.Dragičius pataikė iš po krepšio – 84:68. J.Nebo galingai įdėjo iš viršaus, varžovai sumažino atsilikimą, tačiau pergale vis tiek džiaugėsi žalgiriečiai – 86:75.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 18 (5 atk. kam.), Z.Dragičius 13, M.Kalnietis 11 (11 rez. perd.), T.Websteris 11, T.Cavanaugh 10, J.Strelniekas 8 (5 rez. perd.), M.Blaževičius 8, J.Nebo 5 (8 atk. kam.), L.Lekavičius 2, A.Milaknis 0, K.Lukošiūnas 0.

„Fenerbahce“: N.De Colo 17, J.Vesely 13, P.Henry 13.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale!!! Taip ir toliau.

  2. ....

    Va ko mes ir prašėm iš komandos. Tiesiog noro, kovos ir užsivedimo. Gražu buvo žiūrėt kaip šoko dėl kiekvieno kamuolio ir palaikė vieni kitus. Va šiandien pasimatė komanda,o ne numireliai nemotyvuoti, kaip prie Shilerio buvo.

  3. Ikvepimas

    Ules energyja svarbiu metu 4 kelini trauke komanda dviems tritaskiais isove

  4. Zalgiris

    Ule Kalnietis siendien puikiaI skirste kamuolius Zalgiris atlaike fenerbache sturma

  5. Aha

    Ule ir Kalnas siandien tiesiog wow. Tikrasis Zalgiris is back. Taip ir toliau, chebra. Pergales yra labai svarbu, bet svarbiausia yra kova iki galo. O kai buna ir kova, ir pergale, tai ko daugiau gali noret ;)

  6. Tikejimas

    Sugrizo tikejimas Zalgirio arenos lankomumas vel penkiazenklis 10067

  7. Kaunas

    Neprireike ne Milo Lekaviciaus

  8. Dzordzevicius

    Zalgiris dabar turi tai ko mums labiausiai truksta

  9. Kns

    Kai pjovė grybą, tarkavom juos, o dabar kai laimi – šlovinam! Manau ir to, ir to reikia… Šaip ar taip, su pergalę!

  10. Andrius

    Kur komentarai kokie jie blogi?

  11. Zalgiris

    Zalgiris prisikele Luposi iki galo Zalgiris bet kokius Fenerbache grizimus uzgesindavo suduodavo Atgal smugius

  12. Pokalbis

    Zalgiri prikele fanu prikelimas po Pokalbio

  13. Darius

    manau, tai buvo pacios geriausios Zalgirio rungtynes si sezona. Dingo pasimetimas, baime, atsirado noras griebti varzova uz gerkles, sportinis pyktis, tikejimas. Smagu buvo ziureti, pagaliau. O juk laimejo pries gera komanda, gerai sukomplektuota, patyrusia. Ziurek, taip ir is paskutines vietos pakilsime netrukus.

  14. taigi

    Įdomu, ką pasakys mūsų didieji krepšinio ekspertai Mačiulis, Adomaitis, Kleiza ir Ulanovą nurašęs LKF prezidentas Gedvilas…

  15. Kleiza

    Labiausiai ka Po vakar maste galvojo pozityvaus Pirmadieni Klausisim Pikenrola 2 pergales Adomas Kleiza jau mintis Kad atranda zaidima

  16. Hyper

    Po to kai Motiejūnas interviu pasakė, kad tiki jog Ule yra geresnis žaidėjas už bet kurį ryto žaidėją, tai Ule ir ėmė žaisti atitinkamai pagai tikrą jo lygį. Ir tai yra puiku!!! Pažiūrėjus vakar į vyrų veidus, matėsi kad su tokiu atsidavimu galim nugalėti bet ką

  17. Darius

    du kartus laimejo ir jau dievai, nepamirskite, kad zaisti pradejo po 9 pralaimejimu serijos ir po pralaimejimo Statybai namuose. Pajudejo po keliu korekciju sudetyje ir po uzgauto ego. Sezonui komanda atejo nepasiruosusi, o komandos vadovas prisipazino esantis kosmose. Tada pasieke duobes dugna ir tik is ten pradejo kilti aukstyn.

  18. J. Zdovco

    Zalgirije ivyko svarbiausias pokytis

  19. Dariau

    Tai pat Laimejo Pries tas Komandas kur ir Zaidimas nedziugino Turint 2 3 pergales Dabar pries aukstesnes Komandas Pries Barsa nera sansu Baskonia pakeite treneri Pagerins zaidima

  20. ispudis

    nesigirdi komentatoriu.koks kalnietis yra nusenes ar ulia suvarges.galetumete ir toliau palaikyti savo nuomone

  21. taip

    kai pralaimi tai iskart atbega cia su keiksmazodziais , o kai laimi net pasidziaugti nesugeba , pagal pozymius pure plytfaniai