„Samsonas“ įsitvirtina „Žalgirio“ partnerių gretose 0

Mėsos perdirbimo įmonė „Samsonas“ skaičiuoja 30-uosius metus. Šis laikotarpis įmonei yra ypač reikšmingas, nes jau ketvirti metai yra tęsiamas bendradarbiavimas su Lietuvos čempionų komanda, o neseniai rinkai buvo pristatyta atnaujinta „ŽALGIRIS“ mėsos gaminių linija. Tarp populiariausių – „Žalgirio“ šiaudeliai, lazdelės ir rūkytos kiaulių ausys bei mini vytintos dešrelės.

Pasisekimą lemia kokybė

Įmonės „Samsonas“ stiprybė ir sėkmė slypi kokybiškuose ir aukštos maistinės vertės mėsos gaminiuose.

Paragauti ir išsirinkti geriausią mėsos gaminį iš gausios pasiūlos nesudėtinga. Svarbu, kad pirkėjai pasidomėtų sudėtimi, nes gaminio maistinė vertė priklauso nuo mėsos kiekio jame.

„Ne veltui sakoma: jaučiamės taip, ką valgome, o „Samsono“ mėsos gaminiai yra aukščiausios kokybės, laiko patikrinti, gaminami iš Lietuvoje užaugintos žaliavos ir todėl mėgstami vartotojų“, – sakė „Samsono“ generalinis direktorius Henrikas Urbšta.

Kokybiški gaminiai – parama žalgiriečiams

„Samsono“ komanda džiaugiasi, kad ir šiame sezone yra bendradarbiaujama su Kauno „Žalgiriu“ ir vis labiau įsitvirtinama gausiame Lietuvos čempionų partnerių kolektyve.

„Didžiuojamės galėdami prisidėti prie geriausios Lietuvoje krepšinio komandos – Kauno „Žalgirio“ – rezultatų. Mūsų prioritetai panašūs į žalgiriečių: tobulėti, tikslingai siekti tapti geriausiais ir nepamiršti laikytis tradicijų. Neabejojame, kad būtent su „Žalgiriu“ drauge galime pasiekti gražių pergalių ir savo veikloje“, – kalbėjo H.Urbšta.

Komentarai