Tarp Kauno „Žalgirio“ partnerių – Lietuvos rinkoje siekianti įsitvirtinti tarptautinė kompanija 0

Žalgiris 2022-02-10_3

Kauno „Žalgiris“ savo partnerių gretas papildė dar viena tarptautine kompanija. Lietuvos čempionai pradeda bendradarbiavimą su „PATA“ įmonių grupe.

„PATA“ įmonių grupė yra viena didžiausių miškų valdytojų ir medienos gamintojų Latvijoje, siekianti plėsti savo veiklą Lietuvoje.

Partnerystės sutartis su didžiausią bendruomenę vienijančiu klubu rodo rimtus kompanijos tikslus įsitvirtinant Lietuvos verslo pasaulyje ir tuo pačiu tarsi įtvirtinant broliškų kaimyninių šalių bendrą interesą ir patikimą partnerystę.

„Kadangi „PATA“ pastaraisiais metais pradėjo plėtoti medienos verslą visoje Lietuvoje, nekilo abejonių, kurią sporto organizaciją norime palaikyti. Taip pat manome, kad „Žalgiris“ nusipelno maksimalaus visų sirgalių palaikymo, todėl labai džiaugiamės galėdami prie to prisidėti. Juk „Žalgiris“ yra visos Lietuvos, ne tik Kauno komanda. Broliškai linkime „Žalgiriui“ sėkmės ir tikime, kad tai yra tik gražios mūsų organizacijų draugystės pradžia“, – teigė Jonas Steikūnas, įmonės direktorius Lietuvoje.

Bendradarbiavimo pradžia džiaugėsi ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Pastaruoju metu sulaukiame daugiau susidomėjimo iš krepšinio gerbėjų Latvijoje, todėl malonu, kad šis dėmesys pavirsta į realų bendradarbiavimą. Džiugu, kad į Lietuvos rinką žengiančios įmonės pasirenka „Žalgirį“ kaip verslo organizaciją, padedančią sustiprinti jų įvaizdį šalyje ir regione. Be to, ši partnerystė įrodo, kad bendradarbiavimo ryšių galima rasti su įvairiausią veiklą vykdančiomis įmonėmis“, – sakė Kauno „Žalgirio“ vadovas.

„PATA“ grupė yra viena didžiausių viso miškotvarkos ciklo, medienos gamybos, logistikos ir prekybos įmonių regione. Ji turi plačią didmeninių klientų bazę Baltijos šalyse, taip pat tokiose užsienio rinkose kaip Pietų Korėja, JAV, Japonija, Vokietija, Kinija, Didžioji Britanija ir kt.

Taip pat „PATA“  grupė valdo didžiausią specializuotą mažmeninės prekybos medienos gaminiais tinklą Baltijos jūros regione. Lietuvoje „PATA“ turi specializuotas medienos gaminių parduotuves Kaune ir Vilniuje. Įmonė teikia ir miškotvarkos paslaugas Lietuvos miškų savininkams.

Prie „Žalgirio“ partnerių prisijungęs „PATA“ taip pat pristatys vasario 24 dieną vyksiančias Eurolygos 27-ojo turo rungtynes, kuriose žalgiriečiai susitiks su Madrido „Real“ komanda.

Komentarai