„Žalgiris TV savaitė“: nuo turkų išbandymo iki nepaprastos „Žalgirio“ Garbės Klubo istorijos 3

Prabėgusios dar septynios Kauno „Žalgirio“ sezono dienos reiškia naują „Žalgiris TV savaitė“ laidą, rodomą kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje.

Šįkart pagrindinis praėjusios savaitės akcentas – Eurolygos rungtynės „Žalgirio“ arenoje su Davido Blatto treniruojama Stambulo „Darussafaka“ ekipa.

Dar vienoje „Žalgiris TV savaitės“ laidoje krepšinio gerbėjai išvys ir Eurolygos rungtynių su Tel Avivo „Maccabi“ užkulisius bei kitas smagias akimirkas dar vienoje sezono #TimeOutŽalgiris rubrikos laidelėje.

Klubo naujienų kraitį ir spektrą papildys laidoje apšviečiamos jaunimo ekipos naujienos bei interviu su „Žalgirio“ Garbės Klube susipažinusiais Mariumi ir Viktorija Šmidtais, kurių pažintis tapo dviejų naujų „Žalgirio“ gerbėjų atsiradimo priežastimi.

#ZalgirisTV savaitė (2016.11.06) (7 laida),,ŽalgirisTV savaitės“ naujausioji laida laukia Jūsų. Martyna ir Rytis pristatys jau praėjusios žalgiriečių savaitės aktualijas bei išvysite reportažus iš jaunimo komandos ir ,,Žalgirio garbės klubo“ gyvenimo! #ZalgirisTV

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 6 November 2016

Komentarai

  1. manau

    Lima tikrai nepalos geriau

  2. Darius

    A jau galima rasyti komentarus ? Tada Zalgirio vadovai, susipakuokite savo seibuti ir issiuskite i Sventaja. Jo vieta ten. Kuo toliau nuo Zalgirio

  3. taip

    sezono pradzioj kazkaip dar puse velnio atrode, dabar vel taip pat varo kaip pernai, negi moka seibuciui tokius pinigus o jisai atlieka atsarginio role?