„Žalgirio“ Garbės Klubo turnyre antrus metus iš eilės triumfavo Šakių krepšininkai (VIDEO) 0

Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ treniruočių centre vyko tradicinis „Žalgirio“ Garbės Klubo organizuojamas krepšinio turnyras. Dėl nugalėtojų taurės varžėsi šešios komandos, suskirstytos į dvi grupes po tris.

 

Pirmojoje grupėje geriausiai pasirodė Kelmės ekipa, iškovojusi bilietą į turnyro finalą. Antrąją vietą užėmė Jurbarko krepšininkai, patekę į mažąjį finalą. Treti grupėje liko „Žalgirio“ aistruolių grupuotė „Green White Boys“, kurie po grupių etapo kovojo dėl penktosios vietos.

Antrojoje grupėje pirmąją vietą užėmė Šakių komanda, antri liko – „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai, treti – „Žalgirio“ administracijos darbuotojai.

Dėl penktosios vietos turnyre susikovė „Green Whte Boys“ ir „Žalgirio“ administracijos darbuotojų ekipos. Po atkaklios kovos pergalę 39:34 iškovojo „Green White Boys“.

Kovoje dėl trečiosios vietos Jurbarko ekipa susitvarkė su „Žalgirio“ Garbės klubo pasipriešinimu 44:25.

Didžiajame finale susitiko tos pačios ekipos kaip ir praėjusiais metais. Šakių krepšininkai atlaikė Kelmės komandos spaudimą ir, laimėję rungtynes 81:70, vėl tapo čempionais. Naudingiausiu nugalėtojų ekipos žaidėju buvo pripažintas Dovydas Balčiūnas, atsiėmęs geriausio žaidėjo statulėlę.

Po turnyro apdovanoti buvo ir antrąją bei trečiąją vietas užėmusių komandų naudingiausi žaidėjai, o čempionams įteikta gražuolė taurė.

Komentarai