Prieš svarbiausias sezono kovas „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai stebėjo žalgiriečių treniruotę (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai trečiadienį rinkosi į „Žalgirio“ areną, kur daugiau nei pusšimtis vienų ištikimiausių „Žalgirio“ komandos gerbėjų stebėjo atvirą Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių treniruotę.

Garbės Klubo nariai ne tik galėjo analizuoti žalgiriečių treniruotę, bet ir sudalyvavo ekskursijoje po „Žalgirio“ arena bei apsižvalgė komandos rūbinėje. „Žalgirio“ krepšininkams užbaigus treniruotę, sirgaliai įsiamžino bendroje nuotraukoje su žaidėjais, rinko žalgiriečių autografus bei draugiškai šnekučiavosi.

Apie įspūdžius po treniruotės bei „Žalgirio“ Garbės Klubą mintimis dalijosi du klubo nariai – Ilona ir Sigitas.

„Tokie renginiai mums jau tampa tradicija. Kai kuriuos savo reikalus tvarkome derindami juos su „Žalgirio“ grafiku, o ne su savo laiku, – kalbėjo „Žalgirio“ Garbės Klubo narė Ilona. – Aišku, treniruotė kaip ir dar vienas dalykas, be kurio negalime gyventi. Prieš visas tokias akcijas jaučiasi pagyvėjimas. Žinoma, su kitais Garbės Klubo nariais matomės rungtynių metu, bet treniruotė – yra žvilgsnis į komandos virtuvę.“

Ilonai antrino ir Vilniuje gyvenantis Garbės klubo narys Sigitas, stengiantis nepraleisti nei vieno su bendraminčiais organizuojamo renginio.

„Tokie renginiai nuteikia optimistiškai ir visiems malonu bendrauti bei smagu čia dalyvauti“, – tvirtino vyriškis.

„Žalgirio“ Garbės Klubo nariu gali tapti kiekvienas norintis. Daugiau informacijos apie klubo narystės sąlygas bei teikiamas privilegijas www.zalgirioklubas.lt.

Komentarai