„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda išsaugojo kapitoną 0

Lietuvos čempionų titulą šeštus metus iš eilės iškovojęs „Kauno Žalgirio“ salės futbolo klubas pradėjo braižyti kito sezono kontūrus. 

UEFA Futsal Čempionų lygoje Lietuvos garbę ir artėjančiame sezone ginsiantys kauniečiai savo sudėtyje dar metams išsaugojo ilgametį komandos bei Lietuvos salės futbolo rinktinės kapitoną Justiną Zagurską.

„Praėjęs sezonas buvo sunkus, bet tai yra normalu, kadangi kiekvienais metais apginti čempionų titulą darosi vis sunkiau ir sunkiau. Gaila, kad praėjusiame sezone nepasiekėme visų iškeltų tikslų ir iš taurės turnyro iškritome, bet tai buvo geras spyris, kad ne viskas yra rožėmis klota. Artėjančiame sezone sieksime vėl iškovoti abu titulus ir kuo geriau pasirodyti Europos turnyruose“, – Žalgiris.lt sakė futbolininkas.

Nuo 2017-ųjų metų klube rungtyniaujantis J.Zagurskas vienam sezonui buvo išvykęs į užsienį, kai rungtyniavo Sakartvele.

Beje, dvejus metus iš eilės „Kauno Žalgirio“ kapitonas buvo išrinktas geriausiu Lietuvos salės futbolininku – tai kol kas vienintelis žaidėjas Lietuvos futbolo istorijoje laimėjęs šį apdovanojimą.

Taip pat yra aišku, kad artėjančiame sezone Kauno ekipai ir toliau vadovaus tas pats trenerių štabas su Dentinho, Edvinu Alimkinu ir Joao Batista Lopo De Queiroz Junioru priešakyje.

Artimiausiu metu „Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda sirgaliams pateiks ir daugiau naujienų.

Komentarai