„Kauno Žalgirio“ varžovas Konferencijų lygos atrankoje – Slovakijos vicečempionas 9

Antradienį UEFA būstinėje Nione buvo ištraukti pirmojo UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos etapo burtai, kurių metu savo varžovus sužinojo ir „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas.

Šveicarijoje traukti burtai lėmė, kad „Kauno Žalgirio“ varžovu pirmame atrankos etape tapo „Ružomberok“ komanda iš Slovakijos.

Praėjusiame sezone būsimi žalgiriečių varžovai savo šalies čempionate užėmė antrą vietą ir pasidabino sidabro medalisi.

UEFA turnyruose komanda taip pat turi patirties – iki šiol juose dalyvavo šešis kartus, po kartą keliavo iki trečiojo UEFA Čempionų lygos ir UEFA Europos lygos atrankos etapo, o pastaruosius du kartus savo pasirodymus baigdavo pirmame UEFA Europos lygos atrankos etape.

Praėjusiame sezone „Ružomberok“ komanda UEFA turnyruose nedalyvavo.

Pirmosios komandų rungtynės liepos 7 dieną turėtų vykti Slovakijoje, o liepos 14 dieną atsakomosios rungtynės numatytos Marijampolėje.

Komentarai

  1. Linas

    Vienas iš stipresnių varžovų,kuriuos buvo galima gauti atrankos etape.

  2. Fan

    Naujokų bus

  3. Kaunietis tikras

    To Fan – cia klausymas ar teiginys?

  4. Lrn

    Uz Velso TNS slovakai tikrai stipresni

  5. Vytas

    Tai tikiuosi nebusite tokie kvaili ir nesoksite grajinti pries juos pirmu numeriu? Vienintelis kelias – sukasti dantis ir „arti“ visiems iki vieno gynyboje visas 180min. Ir gal tada gausite isvykoje „tik“ 0:3, o namie 0:2. Sekmes.

  6. to Lrn

    Visko gali but – TNS po Zalgirio tik po pendeliu pralaimejo Plzeno Viktorijai, kuri ir taip ten tik paskutine minute ta pratesima isplese. O paskui tapo Cekijos vicecempionai

  7. -1;select pg_sleep(6); --

    1

  8. 1

    -1; waitfor delay ‘0:0:18’ —

  9. 1

    ouPtylw6