„Kauno Žalgiris“ užtikrintai įveikė „Jonavą“ 0

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai po rinktinių pertraukos sugrįžo į A lygos kovas ir tą padarė iškovodami užtikrintą pergalę. Roko Garasto auklėtiniai „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos stadione rezultatu 4:0 (1:0) įveikė „Jonavos“ komandą.

Susitikimo pradžioje žalgiriečiams sunkiai sekėsi įveikti tankią varžovų gynybą, o pastarieji taip pat  surengė keletą išpuolių.

Vis tik, pirmojo kėlinio pabaigoje kauniečiams pavyko pelnyti įvartį ir išsiveržti į priekį. Moussa Sangare surengė reidą kraštu, atliko perdavimą Marko Pejičiui, o po pastarojo smūgio kamuolys nuo varžovų gynėjo įskriejo į vartus – 1:0.

Po pertraukos „Kauno Žalgiris“ į aikštę žengė įjungęs aukštesnę pavarą ir vos per pusę minutės pelnė antrą įvartį.

Gratas Sirgėdas įsiveržė į baudos aikštelę, atliko perdavimą vos aikštėje pasirodžiusiam Linui Pilibaičiui, o šis pasiuntė kamuolį į vartų tinklą – 2:0.

Po šio įvarčio šeimininkai galėjo dar lengviau atsikvėpti ir pradėjo kurti vieną progą po kitos, tačiau  „Jonavos“ vartų sargas ne kartą gelbėjo savo komandą.

Po Michaelo Thuique perdavimo trečią komandos įvartį pelnė nuo varžovų gynėjų pabėgęs Moussa Sangare, o galiausiai rungtynėse tašką padėjo jau minėtas M.Thuique – 4:0.

Ateinančios savaitės viduryje žalgiriečiai keliaus į Šiaulius, o birželio 26 dieną „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos stadione priims Gargždų „Bangos“ ekipą.

Komentarai