„Kauno Žalgirio“ futsal komandos marškinėlius ir toliau vilkės L.Sendžikas 2

Kiek anksčiau komandos kapitoną Justiną Zagurską bei legionierius Marcelo ir Arthurą išsaugojęs „Kauno Žalgirio“ salės futbolo klubas pasiekė susitarimą su dar vienu praėjusio sezono žaidėju.

Ir artėjančiame sezone žaliai baltus marškinėlius apsivilks Lietuvos salės futbolo rinktinės narys Lukas Sendžikas.

29-erių metų futbolininkas „Kauno Žalgirio“ salės futbolo klube rungtyniauja nuo 2019-ųjų metų, o pernai buvo vienas iš pretendentų į geriausio Lietuvos salės futbolininko apdovanojimą.

„Labai džiaugiuosi, kad dar vieneriems metams lieku „Kauno Žalgirio“ klube ir tikiuosi, kad artėjančiame sezone pavyks iškovoti visus titulus Lietuvoje bei kuo geriau pasirodyti UEFA Čempionu lygoje. Tikiu, kad galime dėti dar vieną žingsnį į priekį“, – Žalgiris.lt sakė sutartį pratęsęs žalgirietis.

Be jau anksčiau minėtų futbolininkų, „Kauno Žalgirio“ salės futbolo klube ir toliau dirbs tas pats trenerių štabas su Dentinho, Edvinu Alimkinu ir Joao Batista Lopo De Queiroz Junioru priešakyje.

Artėjančiame sezone Lietuvos čempionai taip pat dalyvaus ir UEFA Futsal Čempionų lygoje – preliminaraus ir pagrindinio etapo burtai bus traukiami jau liepos 7 dieną.

Komentarai

  1. UEyO4uB2';select pg_sleep(4); --

    1

  2. 1

    -1));select pg_sleep(4); —