B.Aniso operacija ir tvarkaraščio naujienos 0

„Kauno Žalgirio“ klubas savaitgalį patyrė septintą pralaimėjimą Lietuvos čempionate ir užleido šeštą vietą dvejomis rungtynėmis daugiau sužaidusiems FA „Šiauliai“ futbolininkams.

Išvykoje „Panevėžiui“ rezultatu 1:2 pralaimėjęs Kauno klubas buvo priverstas verstis be visos eilės traumuotų futbolininkų, prie kurių praėjusią savaitę prisijungė ir Benas Anisas.

22-ejų metų žalgiriečiui praėjusią savaitę buvo nustatytas stresinis padikaulio lūžis. Po atliktos operacijos į rikiuotę krašto saugo ir gynėjo pozicijose žaidžiantis B.Anisas grįžti galės po dviejų mėnesių.

Rungtynes dėl traumų taip pat praleido Mohamedas Bahlouli ir Ryanas Trotmanas, sunkias traumas besigydantys Yuma Suwa ir Shermaras Martina bei netoli sugrįžimo esantys Karolis Šilkaitis ir Edvinas Kloniūnas.

„Kauno Žalgirio“ futbolo klube taip pat įvyko pokyčiai trenerių štabe. Pasibaigus komandos pasirodymui UEFA Europos Konferencijų lygos atrankoje buvo atsisveikinta su fizinio rengimo treneriu Šarūnu Bičiušu.

Po pasirodymo Europoje taip pat aiškėja ir nesužaistų A lygos rungtynių likimas. Kada „Kauno Žalgirio“ futbolininkai žais artimiausias A lygos rungtynes paaiškės po Marijampolės „Sūduvos“ rungtynių UEFA Europos Konferencijų lygos atrankoje ketvirtadienį.

„Sūduvos“ nesėkmės atveju su Marijampolės klubu rungtynės Kaune įvyktų rugpjūčio 2 dieną, o „Sūduvos“ pergalės atveju artimiausias rungtynes „Kauno Žalgiris“ rugpjūčio 7 dieną namuose žaistų su Vilniaus „Riteriais“.

Komentarai