„Kauno Žalgiris“ sustiprino gynybos liniją 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sulaukė dar vieno papildymo prieš Lietuvoje užsidarant žaidėjų perėjimų langui. Dėl traumų iškritus Benui Anisui ir Jasonui Noslinui, Kauno miesto ekipa iki 2024-ųjų pabaigos pasirašė sutartį su Sethu Sincere’u.

24-erių metų dešiniojo krašto gynėjas iš Nigerijos jau kurį laiką treniravosi su komanda ir jau yra pasirengęs debiutui antradienio dvikovoje su Marijampolės „Sūduva“.

„Už šią galimybę visų pirma norėčiau padėkoti Dievui. Atvykęs į Lietuvą radau daug gerų futbolininkų, kurie mane maloniai sutiko ir viską palengvino. Per Turkijoje praleistus metus tikrai daug ko išmokau, žaidžiau aukštame lygyje, o mano pasitikėjimas savo jėgomis labai išaugo. Nekantrauju debiutuoti Lietuvoje“, – Žalgiris.lt sakė S.Sincere’as.

Naujasis žalgirietis pirmuosius žingsnius futbole žengė Nigerijos „Supreme Court“ ir „Rhapsody“ akademijose, o 2017-aisiais išvyko į Turkiją.

Turkijoje afrikietis prisijungė prie Malatijos „Yeni Malatyaspor“ klubo, iš pradžių žaidė šio klubo U-21 komandoje, bet dar pirmaisiais metais debiutavo stipriausioje Turkijos futbolo lygoje.

14 rungtynių Turkijos aukščiausiame divizione sužaidęs gynėjas 2019-2020 m. sezoną nuomos pagrindais praleido antroje Turkijos futbolo lygoje rungtyniaujančiame „Boluspor“ klube ir jame sužaidė 19 rungtynių.

Po etapo Turkijoje futbolininkas susidūrė su problemomis – dėl vizos ir įvairių buvusio kontrakto detalių į Kauną legionierius atvyksta dvejus metus praleidęs be klubo.

„Turėjau problemų dėl vizos ir buvusio kontrakto detalių, dėl kurių viskas užsitęsė per ilgai. Džiaugiuosi, kad tai liko praeityje ir esu pasirengęs atsiduoti šiam klubui. Noriu padėti klubui visais įmanomais būdais, todėl darysiu viską, ko treneriai iš manęs reikalaus“, – pasakojo 18 marškinėlių numerį pasirinkęs naujokas.

Beje, futbolininkas praeityje yra vilkėjęs ir Nigerijos rinktinės marškinėlius. 11 rungtynių įvairaus amžiaus šios šalies rinktinėse sužaidęs S.Sincere’as 2016-aisiais dalyvavo ir Olimpinėse žaidynėse, kuriose pasidabino bronzos medaliu. Startinėje sudėtyje futbolininkas pradėjo visas rungtynes.

Komentarai