„Kauno Žalgiris“ trečią kartą sezone įveikė „Jonavą“ 1

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai Lietuvos čempionate iškovojo antrą pergalę iš eilės. 22-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynėse žalgiriečiai išvykoje rezultatu 2:1 (1:1) įveikė „Jonavos“ komandą.

Sužaidus 15 minučių į varžovų vartininką nuo baudos aikštelės linijos smūgiavo Linas Pilibaitis, kuris po keleto akimirkų pavojingai smūgiavo ir galva.

Kėlinio viduryje Rokui Garastui teko atlikti priverstinį keitimą, kadangi rungtynių tęsti nebegalėjo itin aktyviai rungtyniavęs Sethas Sincere’as. Vietoje jo į aikštę žengė Edvinas Kloniūnas.

35-ąją minutę „Jonavai“ pavyko išsiveržti į priekį. Divine’as Naah suklydo atlikdamas perdavimą prie savo baudos aikštelės, o ten kamuolį gavęs Genaras Samsonik pelnė įvartį – 0:1.

Kėlinio pabaigoje rezultatą žalgiriečiams pavyko išlyginti. Antonas Fase’as surengė galingą reidą kairiuoju kraštu, įsiveržė į baudos aikštelę ir suklaidinęs varžovus galingai smūgiavo į viršutinį vartų kampą – 1:1.

Jau minėtas E.Kloniūnas vos prasidėjus antram kėliniui išvedė kauniečius į priekį. Po standartinės situacijos neužtikrintai sužaidė varžovų vartininkas, o atšokusį kamuolį beliko nukreipti į tuščius vartus – 2:1.

Dar kartą kamuolys „Jonavos“ vartų tinkle pabuvojo ir po Michaelo Thuique smūgio, tačiau tada įvartis nebuvo įskaitytas dėl nuošalės.

Per likusį rungtynių laiką komandos apsikeitė keliais pavojingais išpuoliais, Kauno komandos gretose debiutavo Nerijus Valskis, o galiausiai kauniečiai šventė pergalę ir iškovojo tris taškus.

Komentarai

  1. Futbolo

    Baisu žaidimas ir vaizdo rungtynių rodymas stringiniejo