T.Bučma ir toliau žais Lietuvos salės futbolo čempionų gretose 0

Šią savaitę pasiruošimą artėjančiam sezonui pradės Lietuvos salės futbolo čempionas „Kauno Žalgiris“, kurio sudėties komplektacija artėja prie pabaigos.

Kartu su visais komandos lietuviais į pirmą treniruotę pirmadienį vakare atvyks ir ekipos senbuvis Tomas Bučma, su kuriuo klubas pratęsė sutartį.

Futbolininkas savo futbolininko karjerą pradėjo „Kauno Žalgirio“ lauko futbolo klube ir jau eilę metų rungtyniauja reprezentacinės Kauno miesto komandos sistemoje.

„Smagu ir toliau rungtyniauti tame pačiame „Kauno Žalgirio“ klube. Labai laukiu naujo sezono, kadangi manau bus labai įdomu ir mūsų lauks daug naujų iššūkių. Tikslai lieka tokie patys kaip ir kasmet – laimėti taurę, čempionatą ir kuo toliau žygiuoti Čempionų lygoje. Nekantrauju pradėti“, – Žalgiris.lt sakė T.Bučma.

Praėjusiame Lietuvos salės futbolo čempionato sezone T.Bučma per 15 sužaistų rungtynių spėjo pasižymėti 9 tiksliais smūgiais į varžovų vartus.

T.Bučma prisijungė prie jau anksčiau sutartis pratęsusių komandos draugų: kapitono Justino Zagursko, legionierių iš Brazilijos Arthuro ir Marcelo, Lietuvos rinktinės narių Luko Sendžiko, Deivido Reimario ir Ernesto Macenio bei jaunųjų Viliaus Leibenkos ir Gusto Zenkovo. Taip pat, prie komandos naujokų Mato Siaurusevičiaus ir Tito Pivovaro.

Kitą savaitę komandos treniruotes papildys ir ekipos naujokai iš Brazilijos – vartininkas Henrique ir anksčiau sutartis su klubu sudarę Ricardo bei Kaique.

 

Komentarai