A.Voskunovičius dar bent metus žais Kaune 0

Dar bent metus Lietuvos salės futbolo čempiono „Kauno Žalgirio“ sudėtyje futbolo gerbėjai galės matyti Albertą Voskunovičių – po vasarą trukusių derybų abi šalys sutarė dėl naujos sutarties.

23 metų futbolininkas Kauno komandos marškinėlius pirmą kartą apsivilko dar 2017 metais, o nuo tada ne tik kasmet dalyvavo UEFA Futsal Čempionų lygos turnyruose, bet ir vilkėjo Lietuvos rinktinės marškinėlius Pasaulio salės futbolo čempionate.

„Šią vasarą pas mane įvyko daug dalykų, dėl kurių sutarties atnaujinimas užtruko, bet džiaugiuosi, kad dar bent metus rungtyniausiu „Kauno Žalgirio“ klube. Šiemet norisi bent jau pakartoti geriausią mūsų pasirodymą, tad visi kartu jau žiūrime į priekį ir galvojame, kaip tai padaryti“, – Žalgiris.lt sakė vienas komandos ir rinktinės lyderių.

„Albertas jau eilę metų yra mūsų klube, puikiai žino sistemą ir yra vienas geriausių savo pozicijos žaidėjų Lietuvoje. Smagu, kad nepaisant visų aplinkybių, jis nusprendė ir toliau žaisti čia“, – žaidėjo išsaugojimą aptarė komandos vadovas Darius Gurskis.

Artimiausiu metu „Kauno Žalgirio“ salės futbolo klubas pristatys ir paskutinį artėjančio sezono naujoką iš Brazilijos.

„Kauno Žalgirio“ sudėtis: J.Zagurskas, T.Bučma, Arthuras, Marcelo, L.Sendžikas, D.Reimaris, L.Sipavičius, E.Macenis, A.Voskunovičius, V.Leibenka, G.Zenkovas, M.Siaurusevičius, T.Pivovaras, Henrique, Ricardo ir Kaique.

Komentarai