„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda komplektaciją užbaigė su naujoku iš Brazilijos 0

Lietuvos salės futbolo čempionas „Kauno Žalgiris“ užbaigė artėjančio sezono komplektaciją. Paskutiniu žalgiriečių papildymu tapo brazilas Wepe.

Anksčiau tarpsezonio metu Kauno ekipą papildė lietuviai Lukas Sipavičius, Matas Siaurusevičius ir Titas Pivovaras bei brazilai Henrique, Ricardo ir Kaique.

24-erių legionierius iki šiol rungtyniavo tik gimtojoje Brazilijoje, kur atstovavo trims skirtingoms ekipoms – BNB, „Ceara“ ir „JIJOCA“.

„Tai yra mano išsipildančios svajonės žaisti Europoje ir varžytis UEFA Čempionų lygoje pradžia. „Kauno Žalgiris“ man suteikė puikią galimybę, todėl pažadu, kad kiekviename žingsnyje atiduosiu visą savo energiją. Kartu pasieksime savo tikslus“, – Žalgiris.lt teigė klubo naujokas.

Beje, net trejus metus iš eilės Wepe su savo klubais varžėsi Brazilijos salės futbolo taurės finaluose.

„Kauno Žalgirio“ sudėtis: J.Zagurskas, T.Bučma, Arthuras, Marcelo, L.Sendžikas, D.Reimaris, L.Sipavičius, E.Macenis, A.Voskunovičius, V.Leibenka, G.Zenkovas, M.Siaurusevičius, T.Pivovaras, Henrique, Ricardo, Kaique ir Wepe.

Pasirengimą sezonui pradėję „Kauno Žalgirio“ futbolininkai rugsėjo 3-4 dienomis Prienų arenoje žais kontrolines rungtynes su RFS klubu iš Rygos, o rugsėjo 10-11 dienomis su „Nikers“ ekipa.

Rugsėjo pabaigoje „Kauno Žalgirio“ lauks LFF Futsal Supertaurės rungtynės, spalio pirmomis dienomis startuos Lietuvos čempionatas, o spalio 25–30 dienomis Kauno komanda dalyvaus UEFA Čempionų lygos pagrindinio etapo turnyre Lietuvoje.

Komentarai