Antonas Fase – geriausias Lietuvos čempionato mėnesio žaidėjas 0

www.alyga.lt

Šią vasarą į „Optibet A lygą“ atvyko ne vienas legionierius, kuris netrukus duodavo komandai apčiuopiamą rezultatą.

Puikiu pavyzdžiu virto „Kauno Žalgirio“ legionierius iš Nyderlandų Antonas Fase, kuris tapo geriausiu rugpjūčio mėnesio žaidėju – tai paaiškėjo suskaičiavus žurnalistų ir tv3.lt portale surengtos sirgalių apklausos balsus.

A. Fase atiteks lygos rėmėjo „7Pack“ prizas.

„Kauno Žalgirio“ atakuojantis žaidėjas praėjusį mėnesį siuntė kamuolius į Marijampolės „Sūduvos“, „Jonavos“, Kauno rajono „Hegelmann“ bei FA „Šiauliai“ ekipų vartus. Be to, dvikovoje su pastaruoju klubu žalgirietis rezultatyviai asistavo komandos draugui, tad jo kraityje per 5 mačus rugpjūtį – 4 įvarčiai ir 1 rezultatyvus perdavimas.

Šiame sezone A. Fase pasižymėjo 5 kartus bei išsiskyrė 2 rezultatyviais perdavimais – šią statistiką pavyko įprasminti dešimtyje susitikimų.

„Apibendrinus, rugpjūčio mėnuo buvo geras. Kai atvykau, pastebėjau, kad yra daug vietos tobulėjimui ir džiaugiuosi, jog tai virto rezultatu. Esu laimingas dėl bendro komandų lygio čempionate – kiekviena iš jų turi savo stiprybių ir bando žaisti futbolą. Tai leidžia smagiau grumtis tarpusavyje vienam prieš kitą ir iškovoti daugiau pergalių.

Stengiuosi daryti viską, ką geriausio kas man šauna į galvą, bandydamas per daug negalvoti ir tiesiog mėgautis žaidimu.

Atvykau čia su mintimi padėti komandai laimėti daugiau rungtynių prisidedant įvarčiais bei rezultatyviais perdavimais. Nesu atidavęs visko, kadangi laukia dar daug rungtynių – svarbiausia išlaikyti susikaupimą ir būti stabiliems, kad kiltume turnyro lentelėje į viršų“, – pasakojo „Kauno Žalgirio“ atstovas.

Kovą geriausiu „Optibet A lygos“ mėnesio žaidėju tapo „Panevėžio“ vartininkas Rafaelis Broetto, balandį – pastarojo komandos draugas Linas Klimavičius. Gegužės mėnesį geriausio žaidėjo laurus susižėrė „Sūduvos“ ispanas Xabi Auzmendi, birželį – Vilniaus „Žalgirio“ brazilas Renanas Oliveira, liepą – FA „Šiauliai“ puolėjas Oleksijus Ščebetunas.

Lygos rėmėjo „Customprocard“ kortelė A. Fase bus įteikta artimiausiose „Kauno Žalgirio“ namų rungtynėse, kurios įvyks spalio 9 dieną.

Komentarai