Startavo bilietų prekyba į UEFA Futsal Čempionų lygos kovas Lietuvoje 0

Jau spalio 26-29 dienomis Lietuvoje vyks UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo turnyras, kuriame Lietuvai atstovaus šalies čempionas „Kauno Žalgiris“.

Daugkartinių Lietuvos salės futbolo čempionų laukia dvikovos su pajėgiomis „Città di Eboli“ (Italija) ir preliminarų etapą įveikusiomis „Petrow“ (Latvija) ir „Kampuksen Dynamo“ (Suomija) komandomis.

Pirmą kartą Lietuvos salės futbolo istorijoje UEFA Futsal Čempionų lygos kovos vyks Prienuose – ten „Kauno Žalgiris“ jau antrą sezoną iš eilės žaidžia savo namų rungtynes Lietuvos čempionate.

Likus kiek mažiau nei dviems savaitėms salės futbolo gerbėjai jau gali įsigyti bilietus į šio turnyro kovas Prienų arenoje – juos platina bilietai.lt.

Kaip įprasta, sirgaliai sutaupys įsigydami šio turnyro abonementus, kurių kaina vos 20 eurų. Su abonementu bus galima patekti į visas šešerias rungtynes, kurios po dvi yra išdalintos į tris dienas. Perkant bilietus į kiekvienos dienos susitikimus atskirai, jie kainuos po 10 eurų.

„Kauno Žalgiris“ šiame turnyre sieks trečią kartą klubo istorijoje prasibrauti tarp 16 stipriausių Europos komandų. Grupėje visos komandos sužais tarpusavyje, o į elitinį etapą pateks tik grupės nugalėtojas.

Tvarkaraštis:

Spalio 26 d.:

15.30 val. – Feldi Eboli (Italija) vs Dinamo Kampuksen (Suomija)
19.00 val. – Kauno Žalgiris  (Lietuva) vs Petrow (Latvija)

Spalio 27 d.:

15.30 val. – Feldi Eboli (Italija) vs Petrow (Latvija)
19.00 val. – Kauno Žalgiris (Lietuva) vs Dinamo Kampuksen (Suomija)

Spalio 29 d.:

15.30 val. – Dinamo Kampuksen (Suomija) vs Petrow (Latvija)
19.00 val. – Kauno Žalgiris (Lietuva) vs Feldi Eboli (Italija)

Komentarai