„Kauno Žalgiris“ pergale startavo UEFA Futsal Čempionų lygoje 0

Lietuvos salės futbolo čempionų titulą ginantis „Kauno Žalgiris“ pergalingai startavo šio sezono UEFA Futsal Čempionų lygoje. Tarp 32 geriausių Europos komandų besivaržantys žalgiriečiai Pagrindinio etapo pirmosiose rungtynėse rezultatu 4:1 (1:0) įveikė „Petrow“ klubą iš Latvijos.

Pirmosiose dienos rungtynėse Prienų arenoje susitiko „Feldi Eboli“ ir „Dinamo Kampuksen“ ekipos, o akistatą rezultatu 4:2 laimėjo Italijos vicečempionai.

Dvikovą kiek geriau pradėjo Latvijos ekipa, tačiau žalgiriečiai patikimai gynėsi ir vis tiek pirmieji išsiveržė į priekį. Nuo eilės „Kauno Žalgirio“ atakų sugebėjo apsiginti „Petrow“ komandos vartininkas, tačiau sužaidus beveik 14 minučių kauniečius į priekį išvedė Albertas Voskunovičius.

Antrojo kėlinio viduryje po standartinės situacijos rezultatą „Petrow“ sugebėjo išlyginti – pasižymėjo Artjoms Kozlovskis.

Tiesa, visų rungtynių metu vieną progą po kitos kūrę Dentinho auklėtiniai nesutriko ir greitai atstatė savo pranašumą.

Kaique atliko smūgį į vartus, jį eilinį kartą atrėmė „Petrow“ vartų sargas, tačiau laiku ir vietoje atsiradęs Lukas Sendžikas vėl išvedė Kauno ekipą į priekį – 2:1.

Po dar kelių minučių persvarą padidino į greitą ataką pabėgęs Marcelo, o dvikovos pabaigoje tašką padėjo baudinį realizavęs Kaique – 4:1.

Ketvirtadienį Prienų arenoje „Kauno Žalgiris“ išmėgins jėgas su Suomijos čempionais, o šeštadienį lauks dvikova su Italijos ekipa. Bilietus į rungtynes įsigyti galima portale www.bilietai.lt.

Komentarai