„Kauno Žalgiris“ UEFA Futsal Čempionų lygoje sutriuškino Suomijos čempionus 0

Lietuvos salės futbolo čempionas „Kauno Žalgiris“ UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo turnyre iškovojo antrą pergalę iš eilės. Dentinho vadovaujama komanda Prienų arenoje rezultatu 7:0 (2:0) sutriuškino „Kampuksen Dynamo“ klubą iš Suomijos.

Nuo pat susitikimo pradžios kauniečiai perėmė iniciatyvą ir primetė varžovams savo žaidimo stilių. Progas vieną po kitos kūrę žalgiriečiai į priekį išsiveržė sužaidus kiek daugiau nei 7 minutes, kai pasižymėjo brazilas Marcelo – 1:0.

Toliau tempo nemažinę žalgiriečiai sukūrė dar keletą progų pirmoje susitikimo pusėje, o viena iš jų vėl virto įvarčiu.

Wepe surengė įspūdingą reidą, išsisukęs nuo kelių varžovų atliko perdavimą Marcelo, o pastarasis pasiuntė kamuolį į tuščius vartus – 2:0.

Vos prasidėjus antram kėliniui šalia virpsto smūgiavo Tomas Bučma, tuomet gerą šansą turėjo Lukas Sendžikas, kuriam sužaidus penkias minutes pavyko dar labiau padidinti pranašumą – Lietuvos rinktinės narys įvartį pelnė įspūdingu smūgiu iš toli – 3:0.

Po dar trijų minučių prasidėjo tikras „Kauno Žalgirio“ dominavimas. Iš pradžių įvartį pelnė Wepe, tuomet po raudonos varžovų kortelės įvarčiu pasižymėjo Ricardo, o įspūdingą minutės atkarpą įvarčiu užbaigė ir Justinas Zagurskas – 6:0.

Po kiek ramesnės atkarpos puikias rungtynes žaidęs Wepe sugebėjo pelnyti ir dar vieną įvartį, taip užtvirtindamas įspūdingą kauniečių pergalę rezultatu 7:0.

Dėl pirmosios vietos grupėje ir kelialapio tarp 16 geriausių Europos komandų kauniečiai šeštadienį Prienų arenoje kausis su „Feldi Eboli“ ekipa iš Italijos, kuri taip pat yra iškovojusi dvi pergales.

Bilietus į rungtynes įsigyti galima portale www.bilietai.lt, o rungtynes tiesiogiai transliuos www.lrt.lt.

Komentarai