Italams nusileidę žalgiriečiai pasitraukė iš UEFA Futsal Čempionų lygos 1

„Kauno Žalgirio“ salės futbolininkai šeštadienį sužaidė paskutines UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo rungtynes Prienuose ir baigė savo pasirodymą šio sezono turnyre. Dentinho auklėtiniai rezultatu 2:7 (2:3) pralaimėjo „Feldi Eboli“ ekipai, kuri ir žengė į kitą etapą.

Sužaidus keletą minučių rungtynėse Italijos komanda išsiveržė į priekį, bet vos po kelių akimirkų rezultatą žalgiriečiams pavyko išlyginti – 1:1.

„Feldi Eboli“ komanda po dar dviejų minučių vėl įgijo pranašumą, kurį panaikinti „Kauno Žalgiriui“ pavyko tik įpusėjus kėliniui, kai pasižymėjo Wepe – 2:2.

Pirmame kėlinyje pražangų prisirinkę kauniečiai pačioje kėlinio pabaigoje galiausiai gavo ir šeštą pražangą, kurią įvarčiu po tikslaus baudos smūgio pavertė Venancio – 2:3.

Antrame kėlinyje „Kauno Žalgiris“ stengėsi lyginti rezultatą, tačiau pralaužti varžovų gynybos niekaip nepavyko.

Sužaidus pusę antro kėlinio „Feldi Eboli“ pranašumą padidino Guilhermao, o vėliau, kai Lietuvos salės futbolo čempionai žaidė be vartininko, krito dar trys įvarčiai į „Kauno Žalgirio“ vartus.

Iš pradžių du įvarčius pelnė Luizinho, o tašką rungtynėse padėjo dar vieną baudos smūgį realizavęs Andre Fantecele. Beje, rungtynių dėl dviejų geltonų kortelių nebaigė Kaique.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Jus bent jau komandos sudeti sudekite i savo tinklapi…