Sostinėje – skaudus „Kauno Žalgirio“ pralaimėjimas 2

Kovoje dėl galimybės žaisti kito sezono UEFA Konferencijų lygoje – dar daugiau intrigos. Nukeltose „Optibet A lygos“ 31 turo rungtynėse „Kauno Žalgirį“ 0:2 (0:0) išvykoje nusileido sostinės „Riteriams“.

Pirmajame kėlinyje komandos rimtesnių progų įmušti nesukūrė. Daugiau darbo, tiesa, turėjo „Riterių“ vartų sargas Armantas Vitkauskas, kuris kelis kartus neutralizavo Marko Pejičiaus ir Philippo Schelneggerio smūgius. Pastarasis futbolininkas kėlinio gale pavojingą ataką užbaigė smūgiu virš vartų.

Po pertraukos „Kauno Žalgiris“ susikūrė geriausią savo progą rungtynėse, kai A. Vitkauskas blokavo Karolio Šilkaičio bandymą. Savo ruožtu, iš karto po šio epizodo sekusią kontrataką „Riteriai“ išnaudojo efektyviai.

Mindaugas Grigaravičius individualiomis pastangomis prasiveržė link baudos aikštelės prieigų ir galingu smūgiu surado kamuoliui vietą kairiajame vartų kampe. Lietuvis įmušė trečią įvartį šiame sezone.

„Kauno Žalgiriui“ nesisekė realizuoti susikurtų galimybių, o vilniečiai 80 minutę dar kartą nubaudė svečius. Greitame išpuolyje Artūro Dolžnikovo perdavimą Dmytro Bilonogas realizavo užtikrintu šūviu į vartų kampą bei įtvirtino šeimininkų pergalę.

„Riteriai“ (55 tšk.) pakilo į penktą vietą ir nuo pirmojo ketverto atsilieka vos tašku. „Kauno Žalgiris“ (57 tšk.) rikiuojasi trečias.

Komentarai

  1. Molio Motiejau

    Tikrai apgailėtinas ir pralaimėjimo vertas žaidimas. Ar ne perdaug krypčių ir veiklų Kauno Žalgirio UAB ?? Kai rūpi daugybė visokių UAB , kai pinigai skiriami visokiems futbolams, kai yra tokie futbolo akcininkai kaip M.Kalnietis – nieko doro nebus. Kenčia pagrindinė komanda- Kauno Žalgirio komanda, kuri, kaip Kalniečio atveju, tampa vos ne senelių prieglauda.

  2. Sigis

    Dar portugalai parsidave paneveziui